101Barz

Get to know: Aim

  •  
16-02-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
297 keer bekeken
  •  
AIM

Hij was al eens te zien in de 101Barz studio als onderdeel van de Spow Business sessie, maar na het uitbrengen van meerdere succesvolle singles en zijn debuutalbum ‘The Streetlife’ was het hoogtijd voor een solo-sessie. Aim is aankomde vrijdag te vinden achter de mic!

Het is eigenlijk geen verassing dat Aim begon met rappen. In de familie zijn er namelijk meerdere mensen die bezig zijn met muziek. 3Robi, YassineBeats  en Aim zijn allemaal broers van elkaar. Het is dan ook allesbehalve gek dat de muzikale familie al meerdere nummers samen hebben uitgebracht. 

Sinds 2020 is Aim fanatiek begonnen met het constant droppen van nieuwe singles, en dit is allesbehalve onopgemerkt gebleven. Met singles als ‘Ready’ en ‘Bandiet’ weet hij in korte tijd veel aandacht trekken en was het een kwestie van tijd voor hij met een album zou komen. In de tussentijd was hij ook nog te vinden op verschillende samenwerkingen. Zo was hij te horen op een samenwerking met 3Robi op het nummer 'Je Kan ’T Krijgen' en deed ook Yung Felix een track met hem genaamd 'Big Stacks'. 

Eind ’21 was het dan zo ver. Na het uitbrengen van veel succesvolle singles was het eindelijk tijd voor het debuut project van Aim. Dit 15-track tellende album kreeg de naam ‘The Streetlife’ en wist hoge ogen te gooien bij het grote publiek. Naast dat uiteraard de gehele familie terug te vinden is op de plaat, zijn er ook veel andere grote gast samenwerkingen. Zo krijgen onder andere Jack, MRD en Jordymone9 een kans om hun ding te doen. 

Na dit album konden wij natuurlijk bij 101Barz maar een ding doen en dat was zo snel mogelijk een uitnodiging sturen naar Aim voor een Wintersessie. Hij wilde graag langskomen en dus is hij aanstaande vrijdag is hij in de studio met gloednieuwe muziek.

Delen: