101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Get to know: Hef, Adje, Crooks

  •  
30-11-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1900 keer bekeken
  •  
Adje, hef & Crooks GTK

Zo’n 13 jaar na de release van ‘Boyz in de Hood’ doken Hef, Adje en Crooks weer als trio de studio in om een vervolg te maken op deze legendary mixtape. Voordat het nieuwe album uitkomt komen de boers langs bij Rotjoch om opnieuw geschiedenis te schrijven. Barz frist alvast je geheugen op, get to know Adje Hef & Crooks!

Terwijl ‘Boyz in de Hood 1’ de straat op slot heeft komen de drie broers voor het eerst bij Rotjoch langs voor een studiosessie. Vooral de 16-jarige Crooks verrast het publiek met zijn eindeloze barz. Voeg daar dan nog Adonis en Hef Bundy aan toe en een legendarische sessie is geboren.

In de jaren daarna zien we de mannen weinig met z’n drieën samenwerken op een track. Daar kwam in 2011 verandering in. In dit jaar brachten de broers de track ‘Familie Boven Zaken’ uit.

In 2013 releasen Hef en Crooks een gezamelijke plaat ‘Freddie & Bundy’, waarvoor ze ook nog een Studiosessie releasen. Op deze plaat verschijnen ook nog twee tracks met Adje. Als kers op de taart released Adje de track ‘Gangsta’ als onderdeel van zijn album ‘Vossig’. Ook 101Barz-killer MocroManiac doet zijn zegje op deze track.

In de jaren daarna zien we eigenlijk geen tracks waar de broers als trio op staan. In 2018 gebeurt er echter iets legendarisch. In de mega sessie van Esko verschijnen de broers uit het niets weer samen in de Barz-studio. Duidelijk is dat de chemistry tussen de boys nooit verdwenen is!

Na wat hints uit verschillende hoeken wordt duidelijk dat er eindelijk een vervolg komt op de legendarische ‘Boyz In De Hood’. Eind november 2021 komt dan ook de langverwachte track ‘3 soldaten’ uit. Deze track is het startschot van ‘Boyz In De Hood 2’.

Deze vrijdag is het zo ver: Adje, Hef & Crooks samen terug voor een Studiosessie! Houd morgen 14.00 in je agenda vrij, deze wil je niet missen…

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.