101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: Geen pauzes voor Pierrii

  •  
07-08-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
271 keer bekeken
  •  
PIERRII ART WS
Het is weer vrijdag en ook tijdens deze hete zomerdagen gooien we nog wat extra olie op het vuur. We hebben namelijk Pierrii in de studio en je weet wat dat betekent; een heleboel bars! Vorig jaar was hij nog naast Rotjoch te bewonderen tijdens de Zomersessies en dit jaar is hij er weer. Laten we even de tijd nemen om terug te blikken op het afgelopen jaar van Pierrii.
Na vorige zomer zat Pierrii niet stil. Hij bracht in de tweede helft van 2019 meerdere videoclips uit en dit alles was om op te bouwen richting de release van zijn debuutalbum ‘Overdosis’. Een plaat vol met Pierrii’s spitsvondige punchlines en creatieve woordspelingen die je een paar keer op repeat laten drukken.
Deze release werd snel opgevolgd met een ‘Deluxe’ versie van het album met vier extra tracks. Als je dacht dat Pierrii na het uitbrengen van zijn album rust zou nemen, heb je het mis. Het eerste kwartaal was hij te horen op enkele featurings zoals ‘Rozenstruik’ van Defano Holwijn en ‘Zekerheid’ van ICE, waar hij weer laat zien wat hij met woorden kan.
De afgelopen maanden brengt Pierrii weer een hoop muziek uit. Het laat je afvragen of er weer een nieuwe plaat van de rapper uit Roosendaal aan zit te komen. ‘Dyna’, ‘Go Fast’ met SKY en ‘Wejow’ met DinDin geven alvast een voorproefje van wat er komen gaat en laatstgenoemde weet zelfs tonnen streams binnen te halen zonder videoclip.
Pierrii zit nooit stil en je hoeft niet lang te wachten op nieuw materiaal van hem. Vanmiddag om 14.00 hebben we namelijk weer een heleboel barz van hem op je beeldscherm. Een gloednieuwe Zomersessie zoals je van ons gewend bent.

Meer over:

#magazine, pierrii
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.