101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: Geen beat te moeilijk voor Ness

  •  
17-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
NESS ARTIKEL WS
Jaarlijks doen we de Round-Up bij 101Barz en bespreken we het afgelopen jaar van ons programma. Tijdens het bespreken van de BPM-challenges van 2019 nodigde Rotjoch drie acts uit om langs te komen. Rotjoch is een man van z’n woord en morgen zie je Ness om 14.00 bij 101Barz in de studio.
Het is niet de eerste keer dat Ness bij 101Barz te zien is. Hij was al eerder langsgekomen in de studio en tijdens een ‘Talent vd Maand’ in 2018 gingen we naar Zwolle om hem beter te leren kennen. De Poolse rapper vertelt meer over zijn leven en laat ons zijn stad zien. Ook de Zwolse grootheid Sticks doet z’n zegje over Ness.
Dat de rapper Zwolle in zijn hart draagt, is geen geheim. Zo is hij in z’n nieuwe sessie te zien in een tenue van PEC Zwolle en bracht hij laatst de remix uit van zijn track ‘Zwolle’. De versie van hem alleen ging al lekker, maar op de remix wist hij Opgezwolle (Sticks en Rico, -Delic) te strikken voor die authentieke zwoele Zwolle-saus.
Ness is extreem productief en dropt op zijn Instagram de nodige challenges. Ook op Spotify dropt hij geregeld tracks en samen met z’n vrienden van DFG houdt hij een YouTube-kanaal bij met materiaal van de hele DFG-gang.  
Hij heeft genoeg bars, maar neemt ze ook zeker mee naar z‘n Zomersessie bij 101Barz. Rechtstreeks uit Zwolle Wipstrik zie je Ness morgen om 14.00 op je beeldscherm!

Meer over:

#magazine, ness, dfg, zwolle
Delen: