101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

FRNKIE, dagdromen en nachtwerk

  •  
27-04-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
401 keer bekeken
  •  
Frnkie bpm-3
Op zijn 16e pakte FRNKIE al z’n eerste gouden plaat, maar van stilzitten weet hij niks. Tegenwoordig werkt hij niet alleen met binnenlandse-, maar ook met buitenlandse grootheden. Vanmiddag zie je hem in een gloednieuwe BPM, waarin we hem spreken over alles related met zijn muziek! Natuurlijk maakt hij ook een beat from scratch, waarop jullie je beste bars kunnen spitten. Lees nu eerst meer over FRNKIE, the man of the hour.
Het is voor 101Barz niet de eerste keer dat we met FRNKIE praten. In 2016 was hij al te zien in ‘Hitmakerz’, de voorganger van BPM. Toen liet hij ons zien hoe hij de tune ‘Ik Kan Je Niet Laten’ voor Jonna Fraser produceerde.
In het jaar daarop waagde FRNKIE zich aan FunX Talent: Producers Editon. Met remixes en originele producties wist hij o.a. Esko, Dopebwoy en Monsif te overtuigen, waardoor hij alle 4 rondes overleefde en er met de winst vandoor ging.
We horen FRNKIE’s geluid door de jaren heen vaker terug op tracks met grote spelers als Broederliefde, Henkie T en Kevin, maar dit jaar zagen we ook samenwerkingen over de grens. Zo droeg hij een steentje bij aan het album ‘Music is the Weapon’ van Major Lazer, waar je ook Swae Lee, Nicki Minaj en French Montana op hoort. Ook een andere Montana, namelijk de Poolse Malik Montana, zag FRNKIE’s talent en dook met hem de studio in.
Wil jij FRNKIE ook met je eigen ogen aan het werk zien? Hou dan om 14.00 het YouTube-kanaal van 101Barz in de gaten! Pak ook je kans om op al onze kanalen gepost te worden door FRNKIE's beat te kantelen. Post het op je socials en wie weet zie je jezelf snel bij ons terug...
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.