101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Fous toont zijn veelzijdigheid

  •  
15-06-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
175 keer bekeken
  •  
FOUS ART WS
Het is alweer maandag, het release-overzicht is te checken op 101Barz en dus is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende sessie. Morgen hebben we wederom nieuwe muziek voor jullie vanuit de studio en ditmaal is het een nieuw gezicht. Fous van het label Deposic kwam langs en dat betekent vuur!
Fous is een rapper die met zijn naam misschien nog niet bekend is bij het overgrote publiek, maar de kans is groot dat je hem al wel een keer voorbij zag komen. Hij is namelijk al actief in de game sinds 2017 en zijn tempo van het droppen van muziek ligt hoog. Zo bracht hij in 2020 nog een EP uit onder de naam ‘Veel Dromen Weinig Tijd, Vol. 2’, De naam zegt het al, het is een vervolg op een eerdere plaat.
De eerste editie van de EP, ‘Veel Dromen Weinig Tijd’, bracht hij een jaar eerder naar buiten, in 2019. Fous werkt op beide EP's veel samen met dezelfde artiesten. Zo komen Rasta G, KV3vs en Sligg op beide EP’s aan bod. De rapper blijkt veelzijdig, want op de plaat toont hij aan écht te kunnen rappen, maar met zijn songs kan hij ook een good feeling naar boven brengen.
Wie goed heeft opgelet zag Fous ook bij 101Barz al eerder langskomen. Een sessie deed hij nog niet eerder, maar in de Barz 4 Barz-special van Deposic verzorgde hij de opening. Ditmaal even geen leuke melodietjes, maar pure straatrap. Het is het begin van Fous bij 101Barz, ingezet in december 2019. Morgen gaan we verder.
Voordat het zover is echter, hebben we je nog meer te vertellen over Fous. Hij bracht namelijk zelf veel uit de afgelopen jaren, maar hij stond ook op de ‘Mocro Maffia II’-soundtrack van de gelijknamige tv-serie. Op de tweede pokoe van de plaat, ‘Kus Des Doods’, brengt hij samen met Buikje drie minuten aan vuur. Check zijn platen en aandelen op die van andere rappers en wees morgen scherp op zijn sessie. Fire incoming!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.