101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Flo maakt een frisse start

  •  
20-07-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
125 keer bekeken
  •  
FLO WS
Na het releaseoverzicht van vanmiddag is het alweer tijd op vooruit te kijiken naar het volgende wat op het programma staat. Morgen is het dinsdag en dan weet je dat je een sessie van ons kunt verwachten. We hebben het over een man die met nieuwe vibes en een nieuwe naam verder gaat: Flo!
Wellicht komt de naam Flo je nog niet heel bekend voor, maar zegt Flow de Wolf je misschien meer? Vast en zeker. De rapper van Van Klasse besloot dat het tijd is voor een nieuwe vibe en dat doet hij onder andere met zijn naam. Waar kun je een dergelijk hoofdstuk beter aftrappen dan bij 101Barz? Precies, nergens.
In dat jaar dropte hij ‘Alright’, ‘Drugline’ en de solotrack ‘Wolvenbloed’. De eerstgenoemde track, waarop hij samenwerkte met Esko, bleek de meest succesvolle van dat jaar. Als klap op de vuurpijl werkte hij samen met Esko, Woenzelaar en Willie Wartaal samen op de track ‘Klusjesman’ op het album ‘Nachtwacht’ van The Partysquad.
Van de track ‘Wolvenbloed’ verscheen even later ook de EP onder de gelijke naam. Zes tracks bracht hij uit. De tunes ‘Wolvenbloed’ en ‘Drugline’ waren al bekend, maar vier andere tracks kwamen nieuw naar buiten. ‘Flex & Finesse’, een track met Esko en Keizer, staat vandaag de dag op bijna zes ton en views en is daarmee de succes van de plaat.
In het jaar erna, in 2019, dropte Flo twee tracks: ‘U Mad’ en ‘Buitenbeentjes’, maar verder bleef het veelal stil omtrent hem. Vanaf nu is het voor hem echter weer tijd om door te pakken. Rafello zette ‘U Mad’ op zijn album en nu is het tijd voor een 101Barz-sessie voor Flo. Het is voor de rapper tijd voor een frisse start onder een nieuwe naam!
Delen: