101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Dillie is hier om te blijven

  •  
25-06-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
494 keer bekeken
  •  
BANNER
Dillie is next up, daarom presenteren we hem vandaag als het nieuwe Talent vd Maand! We zoeken hem op in zijn thuisstad Almere en krijgen een kijkje in z’n life. Vanmiddag om 14.00 zie je Dillie op het YouTube-kanaal van 101Barz en leer je hem beter kennen. Lees hieronder waarom Dillie deze maand ons 'Talent vd Maand' is. 
Op de beats van zijn neef GK begon Dillie ooit met freestylen. Lang zag hij een muzikale carrière niet als een serieuze optie, maar dat veranderde allemaal vorig jaar. Een van zijn pokoes, die hij eerst exclusief rondstuurde op WhatsApp, had via-via Adje bereikt, waarna het balletje is gaan rollen. Dillie sloot zich aan bij Loyalty Music Family, een jong label met grote ambities.
Na zijn debuut pakte hij snel door met ‘Bussdown’, waarop wederom zijn rauwe stijl en honger te horen is door je speakers. Twee dingen worden duidelijk: Dillie is hier om te blijven en hij is niet gekomen voor een kleine pici van de taart!
Dillie’s naam is er een om te onthouden. Hij staat aan het begin van zijn carrière, dus pak deze unieke kans om alvast kennis te maken met de toekomst. Blijf tot het einde kijken voor de exclusieve pokoe 'Gelato'. Tune vanmiddag in om 14.00!...
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.