101Barz

De reden dat het 1OAK season is

  •  
31-05-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
280 keer bekeken
  •  
ca

En wie er allemaal bij 1OAK zitten

1 Of A Kind oftewel 1OAK is het label dat opgericht is door Sevn Alias. Hij heeft wat tijd gehad om zijn artiesten te pushen naar een hoger level maar nu is het tijd om ze te presenteren aan de Nederlandse hiphopscene. Alle artiesten hebben hun eigen sound en specialiteit en dat maakt het geeft de sound als geheel een heerlijke vibe. De artiesten wisselen elkaar af alsof ze het al jaren zo doen en elke verse trekt opnieuw de aandacht.
Je zou het bijna vergeten maar Sevn is zelf pas 22 en heeft een label waarop hij artiesten tekent die ongeveer de leeftijd hebben van toen hij zelf bekend werd. Een flinke prestatie, zeker als je kijkt wat voor talenten hij heeft gesigned.
Lucass kenden we al wat langer van featurings met o.a. JoeyAK. Met zijn snelle flow en barz weet hij zich te onderscheiden van de rest. Hij heeft snelheid die de tracks veel energie geven.
Mensa heeft zichzelf een volledig nieuwe flow toegeëigend die we nog nooit eerder gehoord hebben. Daarnaast heeft ‘ie een soort bounce in z’n nummers die het hele team laat dansen en daarnaast is zijn gun lean is van een ander niveau.
Bokke8 is als een soort Messi. Alsof hij die barz al sinds hij geboren is, zo uit z’n mouw schudt. Als hij zo doorgaat kan hij veel gaan bereiken.
Philly is nog relatief nieuw, je hoorde ‘m al op de Barz 4 Barz en je hoort ‘m zo ook in de sessie. Dat hij een andere sound heeft, is gelijk duidelijk. Daarnaast worden bijna alle beats geproduceerd door AG Blaxx . Hij heeft een gekke drill sound die de rest van het team ondersteund. Hij maakt het maakt het team compleet. Zo hebben ze alle ingrediënten om de scene over te nemen. Slaap niet op 1OAK.
Delen: