101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

CT & Greuyy zetten de fam op 1

  •  
20-07-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
482 keer bekeken
  •  
CT&GREUYY2
CT & Greuyy zijn de nieuwe diamanten uit de stal van Wilde Westen Records. Na tonnen streams op hun tracks gingen hun namen al langer rond in de wandelgangen. Daarom verkoos 101Barz het duo tot het nieuwe Talent vd Maand juli! We zochten de boys op in hun thuisstad Zoetermeer en krijgen een kijkje in hun leven.
Het duo begon als jeugdvrienden en leerden elkaar kennen op het voetbalveld, de pleintjes in de Zoetermeerse wijk Palenstein en de middelbare school. Hun carrière kreeg een kickstart toen hun jeugdvriend Wessel door een politiekogel fataal werd geraakt. Na deze gebeurtenis maakten de twee de track ‘The Realest’, als eerbetoon aan Wessel. Dit nummer behaalde binnen een week meer dan 24k views. In de clip was de hele wijk te zien, van jong tot oud, en bewees de hechtheid van de Zoetermeerse wijk: een echte family die altijd voor elkaar door het vuur gaat. Hoewel deze video al meer dan twee jaar geleden is staat de buurt tot de dag van vandaag nog steeds achter ze.
Na het vinden van een eigen sound en krijgen de twee de kans om gebruik te maken van de Wilde Westen studio. Hier zetten zij de eerste serieuze stappen in de muziekindustrie. Na vele uren te besteden aan het maken van opzetjes, tracks en volledige nummers, een muzikale pauze van CT, krijgen CT & Greuyy een aanbieding; tekenen bij Wilde Westen Records. Hier brengen de mannen onlangs hun eerste 9-tracks tellende EP ‘Normen en Waarden’ uit.  Op deze EP staan tracks als ‘Werken’ (157k streams) en ‘Normen en Waarden’ (160k streams), die meteen goed worden opgepakt.

De namen CT & Greuyy zijn er om te onthouden. Met pas één EP staan de boys aan het begin van hun carrière. Tune vanmiddag in om 14.00 om hun eigen verhaal te horen, de hechtheid van Palenstein te zien plus de exclusieve track 'Geen Spijt' te checken. Pak deze unieke kans om alvast kennis te maken met de toekomst…
Delen: