101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Cho is back en levert geen half werk

  •  
25-01-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
82 keer bekeken
  •  
Cho Art

Na de sessie ook een album incoming

Het einde van de week is opnieuw aangebroken en ook ditmaal laten we je niet met lege handen het weekend ingaan. Vrijdag is de dag van de nieuwe studiosessies en zo ook deze week.  Een week geleden was het de beurt aan Miggs De Bruijn, maar deze week verplaatsen we van Eindhoven naar Amsterdam. Cho is in the building en zijn sessie is vanmiddag te checken. Voordat het zover is, blikken we nog even terug op wat hij al uitbracht.
Wanneer we puur en alleen kijken naar Cho zijn verleden bij 101Barz, verschijnt er al een hele waslijst. Zo kwam de rapper meerdere malen langs voor een studiosessie, maar daar bleef het niet bij. Zes jaar geleden werd Cho gespot als – toen nog – het ‘Talent van de Week’ en sindsdien is het hard gegaan. Wat volgde waren de al benoemde sessies, waarvan zijn zomersessie uit 2013 tot nu toe de meest succesvolle bleek. De Amsterdammer kwam naar de studio met een eveneens nog jonge Latifah en dat zorgde voor veel vuur.
Ook buiten de studio van 101Barz is Cho door de jaren heen als vanzelfsprekend bezig geweest. Zo verscheen de rapper de voorbije jaren op meerdere grote hits, waaronder ‘Ik Mis Je’, ‘Was Je Nog Maar Hier’, ‘Workshop’ en meer recent ‘Chemistry’. De track ‘Workshop’, waarop Cho samenwerkt met Bokoesam, is afkomstig van zijn mixtape ‘Knock Knock 2’, waar eerder deze week al op teruggekeken werd.
Zijn nieuwste release echter, stamt alweer van de maand september van het vorige jaar. Net als op de eerder genoemde track 'Workshop' werkte Cho toen samen met Bokoesam. Wat eruit kwam was de track 'Schudden' en daarop leverden beide artiesten een voor hen typische sound. Bokoesam opent de track op zijn eigen manier, waarna Cho tegen het einde van de tune een op hoog tempo vol gerapte verse voor zich neemt.
Wie Cho nauwgezet volgt via Instagram weet echter dat het niet lang meer duurt voordat de rapper een nieuwe plaat zal gaan droppen. "Ben benieuwd naar Koud bro, ik ga na jou droppen", schrijft Cho daar, doelend op Hef zijn nieuwe album 'Koud'. Er kan dus ook uitgekeken worden naar een nieuw album van Cho, al is de datum wanneer deze dropt nog niet bekend. Teleurstellen deed Cho echter nog nooit met een album, mixtape of EP en daarom is het iets om naar uit te kijken.
Voordat het zover is verschijnt vanmiddag om 16:00 uur zijn nieuwe sessie. Stay tuned!

Meer over:

#magazine, cho
Delen: