101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Challenge: #BPMBLAZEHOVEN

26-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
De redactie is weer gedoken in de inzendingen van de BPM-challenge op Instagram. Voor Blazehoven kwamen meer dan 100 inzendingen en wij hebben ze met plezier gekeken.
We vonden de volgende drie inzendingen de moeite waard om met jullie te delen! Riico, Bolle Tito en Ella John  laten niks over van de beat van Blazehoven.

Riico is een graag geziene gast bij de BPM-challenges en komt binnenkort ook nog een BPM-sessie bij ons doen. Hij heeft een kino gemaakt van die video!
Bolle Tito doet aan een hoop challenges mee en wij snappen wel waarom. Elke beat lijkt een makkie voor hem en ook op deze beat van Blazehoven flowt ie soepel.
Ella John kantelt die beat van Blazehoven zoals alleen zij dat kan. De flow van haar is zoals altijd weer onvoorspelbaar en speels, maar vergeet niet om ook te luisteren!
Vanmiddag om 14.00 zijn we weer terug met een nieuwe aflevering van BPM met Harun B, en natuurlijk is er weer een challenge om aan mee te doen!

ABONNEER ALVAST OP YOUTUBE
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.