101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Young Thug, French Montana, Lil Wayne & Meer

11-04-2016
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
Buiten NL - Young Thug, French Montana, Lil Wayne & Meer

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

??  KRS-One en MC Shan hebben na een lange stilte hun beef weer nieuw leven ingeblazen. Binnen 24 uur dropten ze allebei een disstrack naar elkaar.
??  Drake heeft bekendgemaakt dat zijn album ‘Views From The Six’ op 29 april zal verschijnen . Dat maakte hij bekend tijdens een aflevering van OVO Sound Radio. Ook maakte hij tijdens de radioshow bekend dat zijn album niet zomaar een ‘kort dingetje’ is. Volgens hem kunnen zijn fans nog tot het einde van het jaar vooruit met zijn album.
??  Veel mensen kijken uit naar het album ‘Traffic’ van Vic Mensa. Dit weekend maakte hij bekend wie er allemaal meewerken aan de plaat. Zo ligt de productie onder andere in handen van Mike Dean, Illangelo, John Hill en Dave Sitek. Op de plaat staat ook een featuring met Rivers Cuomo. De releasedatum van het album is nog niet bekend.
??  Meek Mill heeft huisarrrest en mocht geen muziek opnemen. Een tijdje terug heeft hij een verzoek ingediend om toch weer muziek op te mogen nemen. Of dit verzoek geaccepteerd is, is niet duidelijk. Ondertussen heeft Meek Mill wel ‘muziek’ uitgebracht. Op Instagram dropte hij een aantal korte video’s waarin muziek te horen was. Deze muziek is waarschijnlijk afkomstig van zijn mixtape ‘Dreamchasers 4’.
??  Comedian Chris Rock bracht opvallend nieuws naar buiten. Via zijn account op Twitter en Instagram deelde hij een foto met Andre 3000, Jarobi, Dave Chapelle, D-Nice en Jack White. Als onderschrift stond er bij dat ze hard bezig zijn aan een nieuw album van Andre 3000. Of dit waar is, weet niemand. Chris Rock is en blijft een comedian natuurlijk.
??  In 2014 spande Rick Ross een rechtszaak aan tegen LMFAO. Zij zouden delen van zijn track ‘Hustlin’ hebben gebruikt voor hun hit ‘Party Rock Anthem’. Zo zou de lyric ‘Everyday I’m shuffelin’ direct zijn gekopieerd van Rick Ross’ lyric ‘Everyday I’m hustlin’. Na twee jaar wordt de zaak afgesloten. De rechter heeft geoordeeld dat bewijs niet toereikend is. De zaak is van de baan.
??  Eerder werd bekend dat Ludacris de Billboard Music Awards zal presenteren. Afgelopen weekend werd bekend dat hij het podium zal delen met Ciara. Dat bracht Ciara zelf via Twitter naar buiten. Voor Ludacris is het de derde keer dat hij de awardshow aan elkaar zal praten. De Billboard Music Awards vinden op 22 mei plaats.
??  Een week nadat ‘TWENTY88’ van Big Sean en Jhene Aiko uitkwam, droppen de twee een korte film. De film is geregisseerd door Lawrence Lamont en gaat over de chemie tussen de twee. Daarnaast worden er filmsterren van de toekomst geportretteerd. De film is exclusief via Tidal te bekijken. De trailer is te zien via de Twitter van Tidal.
??  Tyler, The Creator staat bekend om zijn provocaties. Dit keer heeft hij voor zijn kledinglijn Golf Wang een shirt ontworpen met het hoofd van Donald Drumpf erop. Op het shirt wordt Drumpf afgebeeld als Adolf Hitler, doordat het de presidentskandidaat met het bekende snorrtetje wordt afgebeeld. Onder de foto staat de tekst: Donald J. Drumpf / 2016 - 2020 / We Fucked Up.
??  DMX is bestolen van zijn horloge. Afgelopen weekend had de rapper een dame en een groep mensen meegenomen naar het Orange County hotel. Toen iedereen weg was, besefte de rapper dat zijn horloge ter waarde van ruim 30 000 dollar gestolen was. De dame die hem had bestolen werd al snel gearresteerd. Ze verklaarde dat ze was misbruikt door DMX, al is daar geen bewijs voor. De andere aanwezigen in het Orange County hotel hebben niks gezien.
??  Kevin Gates heeft sinds dit weekend zijn eigen emoticons. De ruim 90 emoticons zijn gereleased door Bread Winners' Association, het label van Kevin Gates. Check de emoticons via de link.
??  Kendrick Lamar heeft een speech gegeven tijdens de inhuldiging van N.W.A. in de Rock And Roll Hall Of Fame. De speech is vanaf nu online te lezen.

Tracks

Videoclips

??  Young Thug - King Troup
??  French Montana - Old Man Wildin’ ft. Manolo Rose
??  Lil Wayne - Cross Me ft. Futre & Yo Gotti
??  Rich The Kid - I Just Might
??  Problem - Best Pussy

Mixtapes, Albums en EP’s

R&B, Soul & Meer

Overige video’s

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.