101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Young Thug, French Montana, Dave East & Meer

16-02-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Buiten NL - 16 februari

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Gisteren was de 58ste Grammy-uitreiking in Amerika. Hieronder de winnaars op hiphop en r&b gebied:
  • Best Rap Album: To Pimp A Butterfly - Kendrick Lamar
  • Best R&B Performance: Earned It - The Weeknd
  • Best Traditional R&B Performance: Little Ghetto Boy - Lalah Hathaway
  • Best R&B Song: Really Love - D’Angelo & Kendra Foste
  • Best Urban Contemporary Album: Beaty Behind The Madness - The Weeknd
  • Best R&B Album: Black Messiah - D’Angelo And The Vanguard
  • Best Rap Performance: Alright - Kendrick Lamar
  • Best Rap/Sung Collaboration: These Walls - Kendrick Lamar
  • Best Rap Song: Alright - Kendrick Lamar
We kunnen concluderen dat Kendrick Lamar op het gebied van hiphop de grootste winnaar is dit jaar. Wie volgend jaar de grote winnaar gaat worden zal dit jaar uit moeten wijzen.
(USA) A$AP Rocky gaat de nieuwste hiphop releases bijhouden. Elke woensdag zal hij de wereld op de hoogte brengen van de nieuwste muziek. Het balletje begon te rollen toen een fan op Twitter vroeg wanneer er nieuwe muziek verwacht kan worden. A$AP Rocky reageerde daarop dat er elke woensdag nieuwe muziek verwacht kon worden. Zelf noemt hij het ‘Wavey Wednesdays’. Wanneer A$AP Rocky met de het concept begint is nog niet bekend.
(USA) Het lekken van tracks, elke grote artiest heeft er wel eens mee te maken gehad. Zo ook Travis Scott. Hij is woedend op degene die de remix van ‘Uber Everywhere’ heeft gelekt. Na het voorval heeft Scott al zijn boosheid op Twitter losgelaten. Dat resulteerde in een aantal boze tweets gericht aan de boosdoener. Travis Scott zou aankomende donderdag vier tracks droppen, maar vanwege het lekken van de remix besluit hij hier van af te zien. Althans, dat zei hij. Ondertussen is hij alweer een beetje bijgedraaid en mede door DJ OG Chase B zal Scott naar alle waarschijnlijkheid toch zijn nummers droppen aanstaande donderdag. Goed nieuws voor de fans dus.
(USA) Veel fans dachten dat het album ‘Slime Season 3’ van Young Thug elk moment uit zou komen, maar de rapper is dat nog niet van plan. Young Thug heeft zijn fans namelijk opgedragen om met betere ideeën te komen dan de titel ‘Slime Season 3’. Waarschijnlijk omdat hij de titel toch niet zo goed (meer) vindt. Fans hebben ondertussen hun beste ideeën gestuurd en nu is het dus wachten op het definitieve antwoord van Thugger. 

Tracks

Videoclips

(USA) Young Thug - Worth It
  (USA) French Montana - Sanctuary Pt. 2
 (USA) Dave East - Life Like

Mixtapes, Albums en EP’s

Overige video’s

Meer over:

#magazine, nl, france, uk, buiten, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.