101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Young Dolph, Migos, Kodak Black & Meer

12-04-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Buiten NL - Young Dolph, Migos, Kodak Black & Meer

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

??  Royce Da 5’9” heeft zijn album ‘Layers’ beschikbaar gemaakt om te streamen via Soundcloud. Op 15 april zal het album beschikbaar zijn op streamingskanalen als Spotify. Het album bevat in totaal 16 tracks en de productie ligt in handen van onder andere Mr. Porter, Jake One, Nottz, DJ Khalil en S1.
??  Tijdens een interview met DJ Whoo Kid heeft Southside bekend gemaakt dat Future, Jay-Z en DJ Khaled bezig zijn aan een single . Daarnaast meldde hij dat hij de single heeft geproduceerd samen met Jake One en G-Coup. Wanneer de single uit gaat komen, is nog niet bekend. Tijdens het interview besprak DJ Whoo Kid ook onder andere zijn bijdrage aan Kanye’s album ‘The Life Of Pablo’.
??  De openingstrack van 2 Chainz’ en Lil Wayne’s album ‘ColleGrove’ is in zijn geheel gemaakt door 2 Chainz. Het is een 'hommage' aan Lil Wayne. De track opent met de zin: "If it wasn't for Wayne it wouldn't be / A lot of dudes in the game, including me". Daarnaast gaat de track onder andere over de ervaringen van 2 Chainz met Lil Wayne. Lil Wayne vertelde in een interview met Genius dat hij niet wist dat 2 Chainz de track had gemaakt. Hij hoorde de track voor het eerst in de auto. In het interview vertelt hij dat hij de chauffeur en zijn bodyuard had laten uitstappen, waarna hij een traantje heeft gelaten.
??  DJ Khaled heeft in een lange post op Instagram bekendgemaakt dat zijn nieuwe album ‘Major Key’ gaat heten. Daarnaast maakte hij bekend dat hij een nieuwe deal heeft gesloten met L.A. Reid van Epic Records voor zijn ‘We The Best’. Met de deal wil hij zorgen dat de andere artiesten van ‘We The Best’ een flinke boost krijgen. De video, met het enorme onderschrift, is te zien via de Instagram van DJ Khaled.
??  ARHT Media heeft de rechten verkregen om samen met ByStorm Entertainment een hologram te maken van Notorious B.I.G. Het hologram zal te zien zijn in een videoclip van Faith Evans (de weduwe van B.I.G.) voor haar nieuwe album album ‘The King & I’. Zowel Evans als de moeder van B.I.G. zijn blij met het hologram. Billboard speculeert dat de hologram ook wel eens zou kunnen verschijnen tijdens de shows van Puff Daddy. De shows vinden plaats in het weekend waarin Notorious B.I.G. jarig zou zijn geweest. Tijdens de shows treden naast Puff Daddy en Faith Evans ook artiesten als Jay-Z, Mary J Blige en Lil’ Kim op.
??  Het meningsverschil tussen Gene Simmons en Ice Cube gaat door. Simmons zei dat hiphop niet thuishoort in de Rock And Roll Hall Of Fame. MC Ren van N.W.A. heeft dit in zijn speech tijdens de inhuldiging nog eens aangehaald: “I want to say, to Mr. Gene Simmons, hip-hop is here forever. Get used to it”. Gene Simmons blijft bij zijn standpunt en begon via Twitter een woordenwisseling met Ice Cube.
??  HiphopDX had een interview met Flatbush Zombies.
??  Woensdag zal Kobe Bryant zijn laatste basketbalwedstrijd spelen tegen Utah Jazz in het Staples Centre. Kendrick Lamar heeft een tribute gemaakt voor het basketbalicoon. In de video kijkt Kendrick Lamar terug op de carrière van Bryant, met beelden en muziek. De gebruikte muziek is de track ‘untitled 07’, afkomstig van Kendrick’s album ‘untitled, unmastered’. De video heet ‘Fade In Black’ en is te zien op ESPN.  
??  Maklemore en Ryan Lewis hebben een nieuwe video gedropt via Facebook. Het is de videoclip van de track ‘Brad Pitt’s Cousin’. In de clip is zijn de twee overal over de wereld te zien. Van shows tot aan de tandarts.  

Tracks

Videoclips

??  Young Dolph - How Could
??  Migos - See What I'm Saying
??  Kodak Black - Deep In These Streets

Overige video’s

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.