101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Yo Gotti, Rich Homie Quan, T-Pain, Kevin Gates & Meer

15-02-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Buiten NL - 15 februari

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Dat Dr. Dre en Apple hand in hand gaan sinds het verkopen van zijn koptelefoon aan het bedrijf, is geen geheim. Nu is er een nieuwe samenwerking tussen Dre en Apple. Dre gaat namelijk spelen in de eerste door Apple geproduceerde serie ‘Vital Signs’. Ook zal hij achter de schermen voor deze serie aan de slag gaan. 
(USA) DJ Khaled maakte zondag bekend dat de mixtape van French Montana gereleased gaat worden via ‘We The Best Radio’ van DJ Khaled. Khaled deelde het nieuws via zijn account op Twitter. De uitzending zal uitgezonden worden op 19 februari 2016.
(USA) Ondanks dat Gucci Mane nog steeds vast zit in de gevangenis Terre Haute in de staat Indiana, is er goed nieuws voor zijn fans. Journalist   Neil Martinez-Belkin is op zoek gegaan in openbare systeem van de gevangenis en kwam met het nieuws dat de releasedatum van het nieuwe werk van Gucci Mane op 20 september 2016 gepland staat. Daarnaast zal hij in september ook beginnen aan zijn tour ‘ Gucci Mane & Friends’.
(USA) Drake heeft aangekondigd dat hij een eigen whiskey op de markt gaat brengen. De whiskey moet ‘Virgina Black’ gaan heten. Dat meldde Drake vandaag via zijn Instagram account. Wat Drake zijn rol is ten opzichte van het merk en wanneer we de whiskey kunnen kopen is nog niet bekend.
(USA) 50 Cent heeft een beetje beef met Jay Electronica. Jay Electronica had gedreigd om 50 Cent's oogballen uit zijn oogkassen te slaan. 50 Cent had niet gereageerd, maar toen reageerde iemand op een foto van 50 Cent met de vraag of 50 Cent bang is om te reageren op Jay Elecronica. 50 Cent reageerde daarop met de vraag wie Jay Electronica eigenlijk is? To be continued…
(USA) In 2014 bracht hij zijn album ‘Below Paradise’ uit en vandaag presenteert Tedashii zijn de cover en de tracklist voor zijn This Time Around EP’. Wanneer de EP uitkomt is nog niet bekend.

Tracks

Videoclips

(USA) Kevin Gates & King Ko$a - Type Of Girl
(USA) Boosie Badazz - World War 6
(USA) Lloyd Banks - Mind Over Matter
(USA) Bandit Gang Marco - Best Way
(USA) T-Pain - Oficially Yours

R&B, Soul etc.

Meer over:

#magazine, nl, france, uk, buiten, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.