101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Wiz Khalifa, Kevin Gates, Chief Keef & Meer

18-03-2016
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Gates

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Het was, ondanks een aantal releases, een lange tijd stil rond Problem. Vannacht kwam het nieuws naar buiten dat hij volgende maand met een nieuw album komt. Hij bevestigde het nieuws in een tweet. Het album heet ‘Hotels 2: The Master Suite’ en komt op 1 april uit. Het album wordt gehost door DJ Hed. Problem heeft het artwork ook alvast gedeeld.
(USA) Rick Ross is langs gegaan bij Meek Mill in Philadelphia , die zjin huisarrest van 90 uitzit. Rick Ross en Meek Mill showden in een video op Snapchat hun enkelbanden. In de video zegt Rick Ross: ““Meek Milli!  Renzel” Rick Ross said in the snapchat video. “God bless the hustlers and the soldiers. We gonna be alright. Stay focused”. Rick Ross heeft zelf ook een enkelband, vanwege het incident met een pistool. Later op de avond plaatste Rozay ook een foto op Instagram, met als onderschrift: “If you can find a path with no obstacles, it probably doesn’t lead anywhere”.
(USA) Kanye West komt met een pop-up store. De store is ter gelegenheid van zijn nieuwe album ‘The Life Of Pablo’. De shop is te vinden in New York en opent aankomend weekend. In het verleden heeft Kanye West ook pop-up shops geopend ter ere van de andere albums.
(AUS) Volgens Iggy Azalea heeft de media een verkeerd beeld van haar geschept, dat leidde tot een pyschose. Alles wat ze uitbracht en zei werd van kritiek voorzien. Zo probeerde zichzelf te verdedigen maar dat lukte vrijwel nooit. Macklemore maakte haar belachelijk in de track ‘White Privilege II’. Ze releasede slechts twee tracks, waarvan de samenwerking met Britney Spears op de track ‘Pretty Girls’ er eentje was. Hierbij werd ze er van beschuldigd dat ze de geluiden van DJ Mustard had gejat. Het was dus niet echt een lekker jaar. Nu is Iggy Azealia terug en staat ze over de cover van het tijdschrift Schön! Daarnaast focust ze zich op haar nieuwe album ‘ Digital Distortion’. Ook vertelt ze dat alle negative aandacht heeft geleid tot een psychische ineenstorting Ze moest daarom haar hele ‘Great Escape’ tour afblazen.
(USA) Rapper Offset van Migos zit weer vast . Hij was net drie maanden op vrije voeten. Volgens TMZ is de rapper aangehouden voor een sushi restaurant. Hij reed met een verlopen rijbewijs. Offset dacht hij er geen aanklachten meer tegen hem waren, nadat hij 8 maanden had gezeten in verband met drugs en wapens. Zijn advocaat meldde dat hij nog een schuld had staan voor het rijbewijs en het niet voor de rechter verschijnen.
(USA) Sway Collaway, bekend van het radioprogramma ‘Sway In The Morning’, gaat aan de slag bij de televisiezender VH1. Volgens de zender gaat aan de slag bij ‘tent-pole events’ en produceert hij specials en evenementen. Ook gaat hij nieuwe ideeën voor programma’s inbrengen. Sway is erg blij met de samenwerking. Zo zei hij in een persbericht: ““I’m looking forward to hosting and creating groundbreaking, meaningful and fun programming for VH1. As an Executive Producer, I am excited about discovering and telling new stories”. Chris McCarthy van VH1 kijkt ook erg uit naar de samenwerking. Zo vertelde hij in een persbericht:  “Sway is a true icon who is a triple threat as a personality, producer and actor . We’re proud to welcome Sway to the VH1 family and can’t wait to share his incredible talents and insights with our viewers”.
(USA) 50 Cent gaat ook een show presenteren. Ook zal hij de productie op zich nemen. De show heet ‘50 Cents presents’ en wordt uitgezonden door A&E. De show is een mix van muziek, scètches, stand-up comedy, dans, experimenten, magie, en gastoptredens van bekende artiesten. 50 Cent zal tijdens de show, samen met nog een aantal andere,  jureren. 50 Cent heeft er zin in. Hij vertelt dat hij vroeger al naar dit soort show keek en hij hoopt iedereen zijn beste talenten komt laten zien. Het is niet de eerste keer dat 50 Cent iets doet op televisie. Zo produceert en acteert hij in de serie Power. Ook zal hij de zichzelf spelen in een mogelijke serie op Fox, genaamd ‘My Friend 50’. In deze serie wil een onzekere jonge gast zich aansluiten bij 50 Cent’s entourage.
(USA) De beef tussen Young Dolph en Yo Gotti is nog steeds niet afgelopen. De twee hebben elkaar belaagd via social media. 

Tracks

Videoclips

(USA) B.o.B - Excuse me

(USA) WoChee & Kevin Gates - Never Enuff
(USA) Hitta J3 - Westside YGz
(USA) Yo Baby - Respect Da Plug 
(USA) Sean Price - Soul Perfect ft. Illa Ghee, Royal Flush

R&B, Soul etc.

Overige video’s

Meer over:

18, #magazine, nl, gbr, uk, buiten, maart, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.