101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Tyler, the Creator, Lil Wayne, French Montana & Meer

09-02-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Buiten NL - 9 februari

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Het is al een tijdje gissen naar de titel van Kanye’s opkomende album. We hebben ‘S.W.I.S.H.’ voorbij zien komen en een Twitterbeef zien ontstaan door de titel ‘Waves’. Gister liet Kanye weten via Twitter dat de titel weer veranderd is en ‘T.L.O.P.’ is de afkorting. Weet jij wat het is? Dan heb je geluk, want Yeezy geeft een paar Yeezy’s en tickets voor zijn Season 3 modeshow.  

(USA) Kanye is natuurlijk niet alleen druk bezig met zijn album, maar ook zijn kledinglijn bij Adidas staat op z’n prioriteitenlijst. Zo deelde hij nieuwe colorways voor zijn schoenen en liet hij al wat nieuwe items zien via Twitter.  

(USA) Ciara en Future hebben een kind en na de break-up gaat het allemaal niet zo lekker tussen de beide artiesten. Zo maakte Future een tijdje geleden haar nog zwart op Twitter en wilde hij voogdij over Baby Future. Nu klaagt Ciara Future aan voor een som van 15.000.000 dollar omdat Future haar carri è re geru ï neerd zou hebben.  

(USA) Rappers die klagen over hun labeldeal, zelfs in Nederland gebeurt het. De laatste rapper die zijn frustraties uit op het internet was Ab-Soul van Top Dawg Entertainment, hetzelfde label waar o.a. Kendrick Lamar en ScHoolboy Q getekend zijn. Hij vindt namelijk dat het wel tijd is om weer wat muziek uit te mogen brengen. De CEO van TDE, beter bekend als Top Dawg, reageert op hem via Twitter met het bericht dat hij zich klaar moet maken. Het ziet er naar uit dat er toch nog wat uitkomt van de rapper in 2016.  

(USA) Nog meer nieuws is er van het label TDE. Zij gaven namelijk een lang interview naar aanleiding van de vele Grammy-nominaties voor Kendrick’s album ‘To Pimp A Butterfly’. De mannen achter het album besproken in dit interview hoe het album tot stand kwam.  

(USA) Afgelopen weekend was het Super Bowl en zoals elk groot sportevenement gaat dit gepaard met gokken. Migos deed ook mee en zette een groot bedrag in op de Carolina Panthers. Dit was een slechte gok, want het team verloor. Migos geeft aan dat dit grapje ze in totaal $75.000 dollar heeft gekost.  

(USA) Mode en hiphop gaan hand in hand deze tijd en ook designer Alexander Wang begrijpt dat. Voor de campagne van zijn nieuwe collectie schakelt hij de hulp in van Travi$ Scott, iLoveMakonnen en Vic Mensa. Check de foto’s hier.

Tracks

Videoclips

(USA) Tyler, the Creator - PERFECT ft. Kali Uchis & Austin Feinstein
(USA) Baby E. - Finessin ft. Lil Wayne
(Fr) Niska - Boug En Plus
(USA) Shad Da God - Hold My Cup ft. Young Thug
(USA) Boosie Badazz - Wanna B Heard ft. Slim Thug
(USA) Diggy - N.Y. State Of Mind (Remix)
(USA) Lil B - Born Poor
(Fr) Aronstrong - Bipolaire
(USA) Boosie Badazz & Webbie - Problem

Mixtapes, Albums en EP’s

R&B, Soul etc.

Overige video’s

Meer over:

#magazine, nl, france, uk, buiten, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.