101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Tory Lanez, Fabolous, Lil Yachty & Meer

04-04-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Tory Lanez

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Action Bronson zou optreden tijdens George Washington University's Spring Fling evenement. Deze show is echter gecancelled vanwege een petitie van studenten. Het studentenblad GW Hatchet heeft Action Bronson uitgemaakt voor vrouwenhater, en zei dat hij een geschiedenis heeft met transfobie. De krant voor studenten riep daarom op om de show van de rapper af te blazen. Dat wakkerde een petitie van student aan, die honderden keren werd ondertekend. Inmiddels hebben andere studenten ook een petitie opgericht als tegengeluid. 
(USA) Swae Lee van Rae Sremmurd is te zien op een foto , waar hij in bed ligt met een dame. Deze dame, Dorothy P. Hastings, plaatste de foto online. Twitter ging vervolgens los en inmiddels heeft Swae gereageerd op de foto. Hij vertelt dat het allemaal nep is en dat hij eigenlijk geïnteresseerd was in haar vriendin. Als derde wiel aan de wagen zou Dorothy Swae ‘geblocket’ hebben.
(USA) 50 Cent trad afgelopen weekend op bij Stage 48 in New York. Hij stond in het publiek, waardoor veel fans aan hem begonnen te trekken en begonnen te duwen . 50 Cent, die geen bodyguards om zich heen had, sloeg letterlijk en figuurlijk van zich af. Er raakte niemand gewond.
(USA) Tyga’s bodyguard Arlester "Punch" Henderson, is omgekomen bij een ongeluk. De bodyguard reed op de snelweg toen hij in botsing kwam met een andere auto. Hij raakte niet gewond en stapte uit om te kijken of de andere chauffeur ook oke was. Vlak na het uitstappen werd hij aangereden door een voorbij razende auto. Tyga is volgens TMZ in shock en kapot van het ongeluk. Hij plaatste een foto op Instagram van hem en Henderson. 
(USA) De mixtape ‘Revolver’ van Curren$y is nog maar net uit en de rapper heeft zijn volgende project alweer aangekondigd. Dat maakte hij bekend via Instagram. Het project gaat ‘Bourbon Street Secrets’ heten en is een samenwerking met Purps van 808 Mafia. Wanneer deze uitkomt is nog niet bekend. 
(USA) Jay-Z’s Roc Nation Sports heeft basketballer Caris LeVert getekend . Dat werd bekend gemaakt via Instagram. LeVert gaat waarschijnlijk NBA spelen. Eerder was de basketballer al belangrijk voor zijn highschoolteam in Michigan en speelde een belangrijke rol in grote wedstrijden en toernooien.
(USA) Busta Rhymes zal te zien zijn in de serie ‘Fresh Of The Boat’ . Dat maakte hij bekend op Instagram. Op de foto was draagt hij neppe dreadlocks, die opgestoken zijn. Busta Rhymes zal in de serie zichzelf spelen. Ook Shaquille O’Neal is toegevoegd aan de serie.
(USA) Pusha T heeft les gegeven aan de Harvard University School Of Business. Tijdens zijn les organiseerde hij een discussie met de leerlingen over een aantal onderwerpen zoals het delen van drugs. Op Instagram plaatste hij een video van de les, met als onderschrift: "It was an amazing experience hearing a Harvard professor recite my lyrics at this lecture thanks for having me @Harvard”.

Tracks

Videoclips

(CAN) Tory Lanez - LA Confidential
(USA) E-40 - It's The First ft. Turf Talk & Cousin Fik
(USA) Fabolous - Summertime / Sadness ft. Dave East
(USA) Lil Yatchy - Wanna Be Us ft. Burberry Perry

Mixtapes, Albums en EP’s

Overige video’s

Meer over:

can, #magazine, nl, gbr, 4, uk, buiten, fr, usa, april
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.