101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Rick Ross, Chance The Rapper, Yo Gotti & Meer

08-04-2016
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Buiten NL - Rick Ross, Chance The Rapper, Yo Gotti & Meer

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

??  Chris Brown is aangeklaagd. Voor een nieuwe kledinglijn gebruikt hij de naam ‘Konfuzed’, maar deze naam bevat een trademark. Andre Khazrei zou de naam ‘Konfuzed’ namelijk al sinds 2003 gebruiken. De straatartiest heeft er bij Chris Brown op aangedrongen om de naam niet meer te gebruiken.
??  N.W.A. zal niet optreden tijdens de ceremonie van de Rock And Roll Hall Of Fame. N.W.A. zal toetreden tot de Hall Of Fame. Volgens Ice Cube wilden hij en de overige leden van N.W.A. een show neerzetten van een heel ander niveau. De organisatie van de ceremonie was volgens Ice Cube niet echt meegaand in de plannen van de groep. Toch zijn de mannen van N.W.A. vereerd en blij dat ze mogen toetreden. Ze zijn allemaal aanwezig tijdens de ceremonie.
??  Niet iedereen is het eens dat N.W.A. toetreedt tot de Rock And Roll Hall Of Fame. Gene Simmons, van de band Kiss,  kijkt uit naar het einde van hiphop. Hij vindt niet dat N.W.A. tot de Rock And Roll Hall Of Fame behoort. In een interview met The Rolling Stone vertelde Ice Cube : “I respect Gene Simmons, but I think he’s wrong on this, because Rock ’N’ Roll is not an instrument and it’s not singing. Rock ’N’ Roll is a spirit. N.W.A is probably more Rock ’N’ Roll than a lot of the people that he thinks belong there over hip-hop. We had the same spirit as punk rock, the same as the blues”.
??  Afgelopen week kwam naar buiten dat Tyga blij was dat zijn ex Blac Chyna ging verloven met Rob Kardashian. Een bron die dicht bij Blac Chyna staat vertelde tegen TMZ dat dit helemaal niet waar is . Tyga zou het leven van Blac Chyna tot een hel maken. Hij wil de volledige voogdij over hun zoon King. Hierdoor is de relatie zo slecht geworden dat de twee alleen nog via email met elkaar praten. Ook zouden Tyga en zijn jongens haar regelmatig ‘drunk whore’, ‘deadbeat mama’ en ‘nasty bitch’ noemen.
??  The Rolling Stone had een interview met 2 Chainz over onder andere zijn samenwerking met Lil Wayne en zijn nieuwe EP.
??  Lyor Cohen van 300 Entertainment bracht afgelopen week naar buiten dat Young Thug en Travis Scott samen een single zouden releasen. Tijdens een van zijn concerten heeft Travis Scott de track live gespeeld en een van de fans heeft daar beelden bij geschoten. Uiteindelijk heeft DJ Akademiks de beelden via Twitter naar buiten gebracht.
??  Audio Push heeft zijn langverwachte EP ‘The Stone Junction’ gedropt. De EP bevat in totaal 7 tracks met gastbijdrages van Kap G, Trae Tha Truth, BMac The Queen & Jace (van Two-9). De EP is te streamen via Spotify en te koop via ITunes.
??  Chris Brown en Tinashe hebben ruzie. Chris Brown had tegen Kehlani gezegd: “stop flexing for the Gram”. Tinashe ontvolgde Chris Brown vervolgens op Twitter. Kennelijk had Chris Brown dat gemerkt en toen ontstond de ruzie. Check de link voor de uitspraken van de twee.

Tracks

Videoclips

??  Rick Ross - Peace Sign
??  Chance The Rapper  - Angels ft. Saba
??  Yo Gotti - Law ft. E-40
??  Bebe Rexha - No Broken Hearts ft. Nicki Minaj
??  Birdman - Ms. Gladys ft.. Neno Calvin
??  Snootie Wild  - Come Around ft. Kirko Bangz

Mixtapes, Albums en EP’s

Overige video’s

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.