101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - PnB Rock, ScHoolboy Q, Lil Durk & Meer

05-04-2016
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Buiten NL - PnB Rock, Schoolboy Q, Lil Durk & Meer

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(AUS) Iggy Azalea heeft haar belasting in 2014 niet betaald. Volgens TMZ zou de IRS Iggy een aanslag hebben opgelegd van 391,056.55 dollar. Hopelijk voor Azalea kan ze het geld betalen door middel van haar albumverkoop.
(USA) Tijdens een interview met ‘Shade 45’ maakte Lil Wayne bekend dat Dedication 6 onderweg is. Het album is een samenwerking met DJ Drama. Hiervoor werkte Lil Wayne samen met 2 Chainz voor het album ‘Collegrove’.
(USA) Het debuutalbum ‘Humble Beast ‘ van G Herbo komt dit jaar nog uit . Als we G Herbo mogen geloven misschien wel al binnen 6 maanden.
(USA) Chance The Rapper zal aankomende vrijdag de eerste bal gooien tijdens de eerste thuiswedstrijd van de Chicago White Sox. Eerder gooide hij ook al eens de eerste bal, maar dit was niet tijdens de eerste thuiswedstrijd. Deze keer is het dus net iets specialer.
(USA) Meek Mill heeft Dreamchasers 4 nog niet gedropt, sinds zijn aankondiging begin dit jaar. Wel heeft hij diverse EP’s gereleased. Daarnaast dropte hij diverse disstracks richting Drake. Op dit moment is Meek Mill van plan om een remix van Drake’s Summer Sixteen te droppen. DJ Akademiks heeft diverse snippets gedeeld. Ook Dreamchaser’s rapper Omelly deelde een aantal clips. Wie weet gaat Meek Mill herrie maken als Drake’s ‘Views From The Six’ deze maand uitkomt.
(USA) Dej Loaf was al te horen op een aantal featurings, maar bracht nog niet veel eigen projecten uit. Aankomende woensdag zal ze echter haar project ‘All Jokes Aside’ droppen. Naast de aankondiging van het project dropte ze ook een teaser van de track ‘Vibes’.
(USA) Chance The Rapper komt misschien ook met een nieuwe mixtape . Tijdens een show in New York maakte hij bekend dat zijn derde mixtape in april uit gaat komen. Het zou het eerste soloproject zijn van Chance The Rapper sinds de mixtape ‘Acid Rap’ uit 2013.
(USA) Big Sean staat op de cover het XXL magazine . Het magazine zal 19 april in de schappen liggen. Big Sean wordt door het magazine gepresenteerd als ‘de nieuwste rap star’. De bekendmaking van dit nieuws kwam vier dagen na de plotselinge release van de EP met Jhene Aiko, waarmee hij het duo TWENTY88 vormt. 
(USA) Anthony Tiffith, CEO van TDE, heeft de interesse van veel mensen weer naar zich toe getrokkken. Zo tweette hij dat er nieuwe muziek gedropt wordt, zodra zijn vliegtuig in Los Angeles zou landen. Later bevestigde ook TDE dat er nieuwe muziek gereleased zou worden rond middernacht. Afwachten maar…
(USA) YG en Nipsey Hussle riepen al hun fans op om naar de videoshoot te komen van hun anti-Drumpf track genaamd ‘F*ck Donald Drumpf’. Nog tijdens de shoot kwam de politie en die bliezen de shoot af. Er werd niemand gearresteerd, maar er werden wel een aantal boetes uitgedeeld voor straatracen en het illegaal hebben van een gemodificeerde uitlaat. Volgens omstanders hadden de agenten niet door dat het om een videoshoot ging en hebben de agenten verkeerd gehandeld. Een filmende omstander vertelde: “First they pulled out tasers, then pistols, then SHOTGUNS". Check de link voor de video’s van het voorval.
(USA) Vorige maand overleed Phife Dawg van ‘A Tribe Called Quest’ aan complicaties van zijn diabetes. Phife Dawg was daarvoor bezig aan zijn debuutalbum ‘Give Thanks’. Morgen zal een van de tracks van dit album te horen zijn tijdens Apple’s Beats 1 radioshow. De track heet ‘Nutshell’ en de beat is gemaakt door J Dilla. De helft van de opbrengsten van de track zal gedoneerd worden aan de American Diabetes Association en de National Kidney Foundation. De video van de track zal tijdens het evenement "The Celebration of Phife in het Harlem's Apollo Theater te zien zijn. Het evenement is live te volgen via Revolt.
(USA) Op internet is er een video verschenen waarin Lil Flash, deel van de Chief Keef’s Glo Gang, wordt besprongen door twee leden van KuGlo. Zij zijn verwant aan de Glo Gang. Een van de leden van KuGlo hield Lil Flash in de houdgreep, terwijl de andere Lil Flash buiten bewustzijn sloeg. Rocaine van Glo Gang heeft via Twitter gereageerd op het voorval. Hij plaatste een foto en een video op Twitter, waarin hij zwaaide met een pistool. Hij tweette: "Let's go to Chicago!!" I'm blowing! Flash my mf brother. Hating ass niggas. When it's a jump situation you got to die. Idk you so idc about your mom crying or you dying. I hate seeing my bros get snaked ! It's turning me crazy B."

Tracks

Videoclips

(USA) Schoolboy Q - Groovy Tony
(USA) PnB Rock - No Time

Mixtapes, Albums en EP’s

Overige video’s

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.