101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Miguel, A$AP Ferg, A&AP Twelvyy & Meer

18-02-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Buiten NL - 18 februari

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Future is de laatste tijd lekker bezig. Zijn album ‘EVOL’ staat op plaats één in de Bilboard Top 200. Hiermee is hij de snelste rapper die drie albums op nummer één heeft staan in de lijst. De laatste artiesten die dit zijn gelukt is de cast van Glee. Zij hadden ook drie albums op de nummer één positie staan, maar zij deden er veel langer over dan rapper Future.
(USA) Vorig jaar bracht Tyler The Creater zijn album ‘Cherry Bomb’ uit en nu heeft hij ook zijn tour aangekondigd. De tour begint in de staat Californië, omdat hij met zijn vorige tour weinig in de staat is geweest. De tour eindigt, voor zover aangekondigd, in Ierland.
(USA) De voorouders van LL Cool J en Puff Daddy zijn uitgezocht voor PBS ‘Finding Your Roots’. Bij Puff Daddy kwam naar voren dat zijn voorouders, in tegenstelling tot veel andere zwarte Amerikanen, niet geteisterd werden door slavenhandel. Zijn voorouders leefden namelijk in de staat Maryland, waar slavenhandel niet winstgevend was. LL Cool J had een boxer in zijn familie. Beide rappers zijn blij met het resultaat.
(USA) Tijdens een gesprek met Vince Staples heeft Tyler The Creator gezegd dat de tracks Yonkers gemaakt is als grap. Tyler heeft de beat gemaakt in nog geen acht minuten en over die beat zijn ze een beetje gaan rappen, vertelde Tyler. Uiteindelijk heeft Tyler The Creator de hele track opgenomen, omdat hij de beat wel leuk vond. Dat anderen het werk ook dope zouden vinden, hadden ze niet verwacht.
(USA) Kanye West staat bekend om zijn haat tegen Nike. Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Kylie Jenner een deal zou sluiten met Puma, schoot dat in het verkeerd keelgat bij West. Hij deelde mee dat Jenner voor 1000% hoorde bij het ‘Yeezy-team’. Toch heeft hij zich hier lelijk op verkeken. Adam Petrick, Global Director van Brand en Marketing, deelde mee dat Jenner heeft getekend bij Puma. Jenner wordt ingezet bij de Spring/Summer trainingscollectie. Deze zal in april op de markt komen. Kanye zei tegen een reporter op LAX dat hij wel boos was toen hij het nieuws hoorde, maar vertelde ook dat hij blij is voor Jenner.
(USA) Nog meer nieuws over Kanye West. De rapper heeft voorafgaand aan zijn albumrelease in Madison Square Garden een optreden bij Saturday Night Live. Voordat het optreden zou beginnen heeft West een woedeaanval gehad. De reden voor zijn uitbarsting zou miscommunicatie zijn over het decor. Tijdens zijn uitbarsting zegt Kanye onder andere dat Taylor Swift een ‘fake ass’ is en dat hij zelf meer invloedrijk is dan Escobar, Picasso, Apostol Paulus etc.
(USA) Dat het niet zo lekker ging tussen The Game en G-Unit wisten we al langer, maar gelukkig heeft The Game niet met iedereen ruzie. Tijdens zijn bezoek aan Dubai, kwam The Game voormalig crew-lid Lloyd Banks tegen. The Game maakte een foto met hem en plaatste het met het onderschrift ‘Still’ op zijn Instagram account. Het is nog even afwachten wat de G-Unit baas 50 Cent er van vindt. Hij en The Game liggen elkaar nog steeds niet lekker.

Tracks

Videoclips

(USA) Miguel - Waves ft. Travis Scott
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.