101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Kevin Gates, Kendrick Lamar, Kodack Black, Nines & Meer

11-02-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Kevin Gates - Pride

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Na vele veranderingen is eindelijk de naam van het album van Kanye West bekend. Het album gaat ‘ The Life Of Pablo ’ heten en bevat in totaal 10 tracks bevatten. Het album wordt gereleased tijdens het concert van West in Madison Square Garden. Fans die geen kaartje hebben kunnen live via Tidal luisteren.
(USA) Na Justin Bieber staat niemand minder A$AP Rocky op de nieuwe cover van het Duitse GQ magazine. A$AP Rocky zal op de editie van maar 2016 op de cover staan met een alleen een ontbloot bovenlijf met daar overheen een blazer. Daarnaast zal hij een wijde broek dragen met sneakers.
(USA) OVO Store heeft een voorproefje gegeven van de nieuwe samenwerking met Air Jordan. Via Instagram zijn een aantal nieuwe kleren te zien, zoals truien en joggingbroeken. Zaterdag zal de collectie te verkrijgen zijn. Ook gaat OVO Radio dit weekend van start.
(USA) De beef tussen de Wu-Tang Clan en Martin Shkreli continues. Martin Shrkeli heeft voor 2 miljoen euro een one-of-a-kind album van de hiphopgroep gekocht. De maker van het artwork van ‘Once Upon A Time In Shaolin’, Jason Koza, zegt dat de hiphopgroep zijn artwork zonder toestemming heeft gebruikt. RZA, lid van de Wu-Tang Clan, en Martin Shkreil worden daavoor nu aangeklaagd. Hij was namelijk van mening dat het alleen gebruikt zou worden op de website WuDisciples.blogspot.com. 
(USA) Burger King heeft de hulp ingeroepen van Snoop Dogg om de werknemers het nieuwe menu-item bij te brengen. Ondanks dat het een instructievideo hoort te zijn, worden er door Snoop Dogg echter weinig instructies gegeven. Uiteindelijk zal het wel een actie van Burger King zijn om de spirit van de werknemers op te krikken door de rapper uit te nodigen.
(USA) Kid Ink en zijn verloofde Asiah Azante hebben een kersvers meisje gekregen. Na twee uur bevallen is het meisje op een natuurlijke manier geboren. De twee ouders zijn dolgelukkig en hebben het grote nieuws uitgebreid via Instagram gedeeld. Het kindje heet Aislin Parvaneh Collins, oftwel ‘Ace’. Foto’s zijn te bewonderen via de social media van de twee ouders.
(USA) Er komt een documentaire over de producenten ‘Organized Noize’ van de ‘Dungeon Family’. ‘Organized Noize’ bestaat uit het trio Rico Wade, Ray Murray en Sleepy Brown . Zo produceerden onder andere de track ‘So Fresh, So Clean’ van Outkast. De documentaire wordt uitgezonden op Netflix en zal gaan over de opkomst, het einden en de invloed van het trio. In de documentaire worden onder ander 2Chainz, Outkast en Future geïnterviewd over de drie producenten. 
(USA) Killer Mike heeft een video gedeeld op Instagram, waarop hij en El-P bouncen op een track. Dit is waarschijnlijk een van de tracks van het nieuwe plaat ‘Run The Jewels 3’.

Tracks

Video’s

(USA) Kevin Gates - Pride
(UK) Nines - Yay
Alonzo - Freestyle Phuket
(USA) Kodak Black - Me, Myself & I
(FR) Lefa - En terasse
(USA) A$AP Twelvyy - L.Y.B.B.
(USA) BJ The Chicago Kid - The New Cupid ft. Kendrick Lamar
(USA) Statik Selektah & KXNG Crooked - I Hear Voices

Mixtape’s, albums & EP’s

Meer over:

#magazine, nl, france, uk, buiten, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.