101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Kanye West, Cypress Hill, Kirko Bangz & Meer

12-02-2016
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Buiten NL - 12 februari

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Curren$y en Alchemist werken samen aan een nieuw album: ‘ The Carrollton Heist’. Het album moet op Valentijnsdag uitkomen en bevat samenwerkingen met Action Bronson en Lil Wayne. Althans. De tracklist is door Curren$y via Instagram met de volgers gedeeld. Zelf noemt hij de tracklist nog een schets, dus er kan nog van alles veranderen tussen nu en zondag.
(USA) Volgens de RIAA is Rihanna de eerste artiest die de ‘100 million songs award’ krijgt. De RIAA deelde dat mee via Twitter. Op de meegestuurde foto is daarnaast te zien dat Rihanna's album ‘Anti’, platinum is gegaan. Rihanna dankt op haar beurt via Twitter alle fans die deze prijzen mogelijk hebben gemaakt.
(USA) Het nieuwe album van BJ The Chicago Kid, ‘In My Mind’, is vanaf nu te streamen via NPR. Volgens Itunes komt het album pas op 19 februari 2016 uit. Het album zal 16 nummers bevatten, met onder andere gastbrijdrages van Big K.R.I.T., Kendrick Lamar en Chance The Rapper,
(USA) Vlak voor de show van Kanye West in Madison Square Garden dropte de artiest via Twitter de cover van zijn nieuwe album.  
(USA) In een ander artikel is eveneens de cover te zien en vertelt het bericht dat er op het nieuwe album van Kanye West samenwerkingen staan met Frank Ocean, Chance the Rapper, Rihanna en Future.
(USA) Meer nieuws over het concert van Kanye West in Madison Square Garden. Joey Bada$$ heeft na de show namelijk een opstootje gehad met een cameraman. Terwijl Joey Bada$$ naar zijn auto loopt geeft hij een van de cameramannen een klap in het gezicht. De camerman reageert daarop door de rapper een klap tegen het achterhoofd te geven. Daarna gingen de twee met elkaar op de vuist. Uiteindelijk is de rapper weggereden in zijn auto. Of dit een staartje gaat krijgen is nog even afwachten.
(USA) Martin Shkreli heeft weer van zich laten horen. De koper van het one-of-a-kind album van de Wu-Tang Clan had Kanye West de optie gegeven om het album voor 10 miljoen euro aan hem te verkopen. Op deze manier zou het album niet uitkomen. In een andere tweet stuurt Shkreli een foto mee van een brief, waarmee hij zijn bod officeel indiend. Kanye West heeft nog niet gereageerd.
(USA) Kanye West had aan het einde van zijn show in Madison Square Garden nog een nieuwtje voor de wereld. De rapper is namelijk bezig met het maken van een videogame. De game moet ‘Only One’ gaan heten en het spel gaat over zijn moeder die door de poorten van de hemel reist. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend, maar Kanye West liet de wereld wel alvast een trailer zien.
(CAN) Drake is afkomstig uit Toronto, Canada. Het is van geen wonder dat hij door de stad daarom wordt gezien als de grootste culturele ambassadeur. Tijdens het NBA All-Star Weekend zal de rapper de sleutel van de stad krijgen. Dat maakte burgemeester John Tory bekend in een serie tweets. Volgens de burgemeester is dit de start van een langer samenwerkingsverband tussen hem, de stad en Drake.
(USA) Cypress Hill komt met een nieuw album. Dat vertelde B-Real tegen HiphopDX. Het album zal ‘Elephants On Acid’ gaan heten. Daarnaast zei hij in de radioshow PROPHETsioNELZ van Dash Radio, dat het album al bijna af is: "Muggs, I believe, is mixing it”.
(USA) Na de show van Kanye West is er kritiek ontstaan over een van de zinnen in de track ‘Famous’. In het nummer rapt West: “I feel like me and Taylor might still have sex/ I made that bitch famous". Muziekcriticus John Caramanica tweette een statement van de woordvoerder van Taylor Swift. Het statement vermeldde dat Kanye de track wilde releasen via Swift's account op Twitter. Het statement maakte daarnaast duidelijk dat Taylor Swift niet op de hoogte was van de zin 'I made that bitch famous’. Kanye reageerde daarop door een tirade te starten op Twitter.

Tracks

Video’s

(USA) Kirko Bangz - Ain’t A Pimp
 (USA) Lil Durk - Believe It Or Not
(USA) Lil Bibby - Ridah
(USA) Juston Kace - No Pass

R&B, Soul etc.

Albums, mixtapes, EP’s

Meer over:

#magazine, nl, france, uk, buiten, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.