101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - ILoveMakonnen, Trae Tha Truth, Azealia Banks & Meer

22-02-2016
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Buiten NL - 22 februari

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Kanye West heeft weer van zich laten horen. Zo bedankte hij Drake via Twitter voor de hulp bij de tracks ‘Father Stretch My Hands’ en ‘30 Hours’. Daarnaast meldde de rapper dat er nieuwe muziek aan komt met Drake en Future.  
(USA) Van 15 t/m 17 juli vindt er in Chicago weer het Pitchfork Music Festival plaats. De line-up voor dit driedaagse festival is ondertussen bekendgemaakt. Op het festival zullen onder andere Mick Jenkins, Anderson .Paak, BJ The Chicago Kid, Jeremih en Miguel hun opwachting maken.
(USA) Nadat een aantal concerten van Rihanna vorige week al werden verzet, moeten er deze week nog een aantal concerten worden verplaatst. Rihanna moest eerder haar optreden tijdens de Grammy Awards ook afzeggen vanwege haar bronchitis. Nu hebben productieproblemen ervoor gezorgd dat de eerste negen concerten van haar ‘Anti-tour’ uitgesteld moeten worden. De productieproblemen hebben effect op de concerten in de steden: San Diego, Houston, Austin, Dallas, Atlanta, Phoenix, New Orleans and Oakland en San Jose, California.
(USA) The Game mag Australië niet in. De rapper uit Compton zou niet het juiste visum bij zich hebben gehad. Bij aankomst op het vliegveld is de rapper op het eerste vliegtuig terug naar de Verenigde Staten gezet. Eerder had The Game ook al problemen met zijn visum voor Europa. De concerten die in Australië gepland stonden, gaan door de problemen niet door.
(USA) 50 Cent heeft een aantal serieuze aanklachten tegen zich. Zo zou hij onder andere een sextape hebben gestolen van de vrouw van Rick Ross. Om niet te hoeven betalen wil 50 Cent zich failliet laten verklaren. Het is daarom niet zo slim dat hij een foto op Instagram heeft gezet van hem chillend op een bed, omringd door bundels met geld. Volgens het management van 50 Cent is dit puur bedoeld voor zijn imago. Toch denkt de rechtbank daar anders over. Zij vinden dat 50 Cent geen volledige transparantie biedt in zijn financiële situatie. Ze hebben een nieuw proces aangespannen.
(USA) Snoop Dogg bevestigt in de radioshow ‘The Woolywood Shuffle’ dat er inderdaad plannen zijn voor een tour samen met Dr. Dre, Eminem en Kendrick Lamar. Alle partijen moeten het eens worden over het plan, maar als het aan Snoop Dogg ligt gaat dat wel lukken. In 2000 tourden Dr. De, Snoop Dogg, Nate Dogg en Eminem met de ‘Up In Smoke-tour’. De opbrengsten van de tour lagen toen rond de 47 miljoen dollar. Met de nieuwe tour zouden de mannen een opbrengst kunnen behalen van ruim 200 miljoen dollar. Toch vermeldt Snoop Dogg dat het niet om het geld gaat. Hij hem wil gewoon doen wat hij het liefst doet: rappen met vrienden.
(USA) Amin Elhassan was te gast in het radioprogramma ‘Russillo & Kanell’ van ESPN en had het in de radioshow over de connectie tussen Shaquille O’Neal en Notorious B.I.G.  Zo vertelt Elhassan het verhaal dat Shaq had gezegd dat hij Biggie de fatale avond advies had gegeven. Biggie zou Shaq hebben gecontacteerd over zijn avondplannen. Shaq vertelde dat hij niks ging doen en daarop meldde Biggie dat hij naar het feestje van Vibe zou gaan. Shaq zou hebben gezegd dat hij dat niet moest doen. Dat was achteraf beter geweest. Biggie werd na het feestje neergeschoten.
(USA) Leden van Future’s Freebang Gang hebben gevochten in Chicago. Future was op weg naar de sneakerstore RVSP toen een paar mensen kwetsende dingen gingen roepen over hem en Ciara. De crew van Future is daarop begonnen met slaan.

Tracks

Videoclips

(USA) ILoveMakonnen - Where Ya Girl At
(USA) Trae Tha Truth - Children Of Men ft. J. Cole, Ink

Mixtapes, Albums en EP’s

R&B, Soul etc.

Overige video’s

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.