101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - iLoveMakonnen, Rae Sremmurd, Ryan Leslie & Meer

17-03-2016
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Makonnen

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(GBR) Skepta heeft groot nieuws voor zijn fans. In een interview met het magazine I-D vertelt de rapper dat hij zijn album ‘Konichiwa’ bijna af heeft. “I’m finishing my album Konichiwa this week. Finished! Done! Three years of my life encapsulated on a CD”. Om zijn woorden kracht bij te zetten, plaatste hij ook een foto op Instagram. Op de foto zou de tracklist van het album te zien zijn, maar dat is niet goed te zien.
(USA) Chris Brown heeft zijn documentaire genaamd ‘Welcome To My Life’ aangekondigd via Instagram. Brown plaatste een foto van een poster op Instagram, met als onderschrift:”Coming Soon”. Op de poster is te zien dat de documentaire gemaakt is door Andrew Sandler van Riveting Entertainment. Riveting Entertainment maakte in verleden ook al video’s voor onder andere Puff Daddy en Nicki Minaj.
(USA) Veel gebruikers van Tidal hebben zich speciaal voor de release van ‘The Life Of Pablo’ ingeschreven bij de streamingdienst. Sinds bekend werd dat Kanye West een aantal aanpassingen heeft verricht aan het album, weigeren veel gebruikers hun gratis account op te zeggen. Ze willen graag de aangepaste track ‘Wolves’ en de nieuwe track ‘Fade’ horen. Tidal heeft bekendgemaakt dat de mensen met een gratis acccount 30 dagen extra gebruik kunnen maken van de streamingdienst. Daarna moeten ze echt gaan betalen.
(USA) Jhene Aiko en Dot Da Genius zijn in het geheim met elkaar getrouwd . Dot Da Genius plaatste een foto van zichzelf en zijn vrouw op Instagram. Op de foto staat Jhene Aiko op een altaar, gekleed in een lange witte jurk. Ook heeft ze bloemen in haar hand. Daarnaast is te zien dat Dot DA Genius iets om haar vinger schuift, waarschijnlijk een ring. Als onderschrift staat er: “Happy Birthday to my gorgeous wife. Happy to be on this quest w/ you!!!”
(USA) DJ Khaled heeft een aantal grote fans bij de Belize Tourism Board. In een video naar DJ Khaled spraken ze hun bewondering voor de artiest uit. Daarna voegde ze eraan toe dat ze een eiland van Belize naar een bekende zin van DJ Khaled hebben vernoemd. Het eiland heet ‘Major Caye’, vernoemd naar de welbekende ‘Major Key’ . DJ Khaled gebruikt dat altijd in zijn ‘Verhalen’ op Snapchat. Khaled reageerde via Twitter: “I love that!! Bless up!!! Hammock talk will be amazing @ major caye !! Send my love to the island major caye!".
(USA) De beef tussen Yo Gotti en Young Dolph gaat verder. Young Dolph plaatste een video op Instagram waarin hij zei: ““Ho Gotti, you’s a bitch ass nigga,” said Dolph in the first post. “I just got back to the city, they say you’re tryin’ to put charges on me, put the police on me. You sent your lil’ nigga to do all your talkin’. Talk for yourself, bitch ass…” Dat was kennelijk nog niet genoeg, want kort daarop volgde er nog een video van de rapper uit Memphis. In de video zegt Young Dolph: ““That big head down syndrome looking motherfucker hate on everybody from the city that gets some real money. You started off hatin’ on Three 6 and they was havin’ Oscars and shit. You had to hate ’cause you a broke nigga, that’s the only way you can get attention boy”. Yo Gotti heeft nog niet gereageerd op de video’s, maar dat gaat waarschijnlijk wel gebeuren.
(USA) TIME heeft een nieuwe lijst van ‘de 30 meest invloedrijke mensen op het internet’ bekendgemaakt. Kanye West staat bovenaan de lijst, vanwege de wereldwijde impact op social media en hun vermogen om het nieuws aan te voeren. Het is niet verwonderlijk dat Kanye West bovenaan de lijst staat, aangezien hij door zijn uitbarstingen op Twitter en de hype rond zijn album constant in het nieuws is geweest. Naast Kanye West staan ook Caitlyn Jenner, Kim Kardashian en Drake in de lijst.
(USA) In een interview met het magazine Nylon heeft Nicki Minaj gezegd dat beter gaat dan ooit tussen haar en Meek Mill. De geruchten ging dat de twee al verloofd zijn, maar Nicki Minaj ontkent dat. Ze geeft wel toe dat Meek Mill haar al een aantal ringen heeft gegeven die een verloving waard zijn. Volgens haar en Meek Mill is de derde ring die ze krijgt de verlovingsring. Ondanks dat Meek Mill haar al zijn verloofde noemt, wacht Nicki Minaj nog op haar derde ring. Wanneer dat gaat gebeuren is niet bekend. Als de twee verloven, wil Minaj ook een kind. Daar kijkt ze erg naar uit.

Tracks

Videoclips

(USA) Rae Sremmurd - By Chance
(USA) ILoveMakonnen - Live For Real
(USA) Ryan Leslie - The Wonderful Ones

R&B, Soul etc.

Overige video’s

Meer over:

17, #magazine, nl, gbr, uk, buiten, maart, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.