101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - G Herbo, Fetty Wap, Tory Lanez & Meer

14-03-2016
  •  
leestijd 7 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Fetty Wap

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) 50 Cent heeft geen account meer op Instagram . De rapper heeft zijn account verwijderd. Voordat hij het nieuws bekend maakte, plaatste hij een aantal foto’s op Instagram van daklozen terwijl hij een tirade startte tegen het rechtssysteem. Volgens 50 Cent zou hij eruit gepikt zijn, omdat hij een rijke zwarte man is. 
(USA) Krayzie Bone heeft bekend gemaakt dat hij een auto immuunziekte heeft. De oprichter en lid van Bone Thugs-N-Harmony was op tour in Canada, maar heeft deze tour door zijn ziekte moeten inkorten. Volgens TMZ heeft lijdt de artiest aan sarcoïdose, een auto immuunziekte die onstekingen in cellen veroorzaakt. Die ziekte tast vooral de longen aan. Behandelingen zullen het immuunsysteem verder verzwakken. Ook comedian Bernie Mac is overleden aan de ziekte.
(USA) Reggaeton-artiest Yandel heeft getekend bij Roc Nation van Jay-Z. Velen zullen Yandel nog niet kennen, maar hij is een hele grote artiest in het genre Latin. Roc Nation wil met Yandel deze markt aanboren. Yandel wil op zijn beurt zijn bekendheid in Amerika vergroten. Beide partijen hebben het nieuws via Twitter gemeld.
(USA) Kanye West heeft grootse plannen. De rapper is weer eens op Twitter gedoken om het nieuws met zijn fans te delen. Zo zullen er dit jaar nog 3 albums van de rapper gedropt worden en zullen er daarnaast nog vijf modecollecties uitkomen. Het valt nog te bezien of Kanye zich aan deze uitspraak gaat houden, maar hij is wel al druk bezig aan het vervolg op ‘The Life Of Pablo’.
(USA) Sinds The Weeknd is begonnen met het promoten van ‘Beaty Behind The Madness’, beschrijft hij de fases in zijn leven als ‘chapters’. Hij releasede een teaser van de LP met als titel ‘Chapter 3’. Als je de fases uit zijn leven matcht met de projecten die hij heeft gedaan:  Chapter 1: Trilogy, Chapter 2: Kiss Land... etc. Zo tweette hij een foto waarop hij rookte, met als onderschrift: “chapter done soon. just let these pages flip”. Er zou dus iets nieuws aan kunnen komen van The Weeknd. Verdere informatie is niet bekend.
(USA) Kanye West heeft aan Steve Ballmer. de eigenaar van de L.A. Clippers, gevraagd of hij de mascotte van het team opnieuw mocht ontwerpen. Op dit moment hebben de L.A. Clippers ‘Chuck the Condor’ als mascotte. De mascotte heeft een roze hoofd en een blauwe snavel. Veel mensen vinden het niks en drijven er de spot mee. Kanye wil de mascotte dus vervangen. De mascotte was het daar niet mee eens en reageerde via Twitter: “I miss the old Kanye”. Steve Ballmer stond meer open voor ideeën. Hij tweette: “@kanyewest @LAClippers love Chuck but love your creativity. Lets talk. Lunch?”. Al snel kreeg hij een beter idee: “@kanyewest Better than lunch. Let's grab a Clips game together and talk”. Zal ‘Chuck the Condor’ binnenkort nog bestaan?
(USA) President Barack Obama is een groot fan van hiphop. Zo liet hij weten dat ‘How Much A Dollar Cost’ van Kendrick Lamar, zijn favoriete track was van 2015. Ook nodigde hij de rapper uit Compton uit in de ‘Oval Office’. Hij ontmoette daarnaast ook Kanye West, die hem beloofde om beats te maken voor een nieuw album van Nas. Tijdens SXSW was Barack Obama een van de groote sprekers. Na de speech trad J.Cole op. Obama liet weten dat hij groot fan is van de J.Cole. Zo zei hij: “I love J. Cole. You know, this is the benefit of having teenage daughters. I actually keep up”.
(USA) Afgelopen week werd Lil Mama opgepakt, omdat ze te hard zou hebben gereden en ze geen rijbewijs kon tonen. Uiteindelijk is ze veroordeeld voor het rijden van een motorvoertuig zonder rijbewijs en schending van de plaatselijke wetgeving. Afgelopen weekend gaf ze een verklaring: "I would like to apologize to my family, friends and fans for my actions last night. I made a mistake and it was totally irresponsible of me to drive without a valid drivers license.  My actions do not in any way reflect who I am as a person. As I move forward, I have learned a valuable lesson and understand the consequences for my actions which resulted in my arrest. I appreciate the support and the concern for my well being during this time. I have worked very hard, and I would like to continue to be a role model for young women and men. With that being said, I accept full responsibility for my actions and will take the necessary measures to have this quickly resolved and corrected”.
(USA) Kendrick Lamar heeft zijn tweede nummer één plaat in nog geen jaar te pakken. Heel lang stond het album ‘To Pimp A Butterfly’ bovenaan de Billboard Top 200. Na het uitbrengen van het album ‘untitled unmastered’, staat ook dit album bovenaan de hitlijst. Toch gingen de verkoopcijfers niet over ‘To Pimp A Butterfly’ heen. Misschien heeft het te maken met de onaangekondigde release van het album.  
(USA) T-Pain, DeJ Loaf, Metro Boomin en Missy Elliott zijn met elkaar de studio in gedoken. De samenwerking zal waarschijnlijk op het album ‘Stoicville: The Phoenix’ van T-Pain verschijnen. De artiest maakte de samenwerking kenbaar via zijn Twitter en Instagram.
(USA) 50 Cent ontkent dat hij een huis heeft in Afrika. "I do not, nor have I ever owned, any real property in Africa," schrijft de rapper in documenten naar de rechtbank. Bij de documenten heeft 50 Cent een foto van Instagram bijgevoegd die verklaren dat de rapper voorbereidingen aan het treffen was voor een huis in Afrika. 50 Cent probeert sinds zijn verklaarde faillissement te verklaren dat zijn social media niet zijn financiële situatie weerspeigelt en dat het enkel dient voor zijn imago.
(UK) Skepta is into fashion. Zo heeft hij samen met Nike een samenwerking voor nieuwe Air Max en is hij door het magazine ‘GQ’ gekroond tot best geklede man van Engeland. Sinds kort is hij de nieuwe culturele ambassadeur van het Japanse merk Uniqlo. Ook fotograaf Cate Underwood, BBC Radio 1 DJ Benji B, filmmaker Sean Frank, modeontwerpster Hana Tajima en model Munroe Bergdorf zijn uigekozen om abassadeur te zijn voor het merk. Volgens Uniqlo zijn de ambassadeurs een goede afspiegeling van de creativiteit, positiviteit en diversiteit van ‘London 2016’. Uniqlo re-releaseden hun flagshipstore en zijn een samenwerking aangegaan met Tate Modern. Skepta maakte het nieuws bekend door een post op Instagram. 
(USA) Tijdens een interview met Clique werd Fetty Wap gevraagd hoe lang het duurt om een track te maken. Fetty Wap vertelt dat hij binnen een paar uur wel 4 of 5 tracks kan maken. Ook voegt hij er aan toe dat hij samen met Young Thug een project in één nacht kan maken. Een album van de twee zit er nog niet in. Fetty Wap en Young Thug zijn allebei bezig met hun eigen muziek en maken nog niet echt aanstalten om met elkaar een project te doen. Verder in het interview geeft Fetty Wap aan dat hij er twee jaar over heeft gedaan voordat Trap Queen helemaal klaar was.
(USA) The Rolling Stone had een interview met Macklemore.
(USA) Eerder werd al bekend dat Hopsin weg was bij het label Funk Volume en gaf hij Dame Ritter er flink van lang in de video ‘Ill Mind of Hopsin 8’. Ook gaf hij aan dat hij de andere artiesten graag mee wilde nemen naar zijn eigen label Undercover Prodigy. Er was nog geen reactie van Dizzy Wright, die ook getekend is bij Funk Volume. In een lange post op Facebook gaf Dizzy eindelijk zijn mening over de situatie en (de toekomst van) het label.

Tracks

Videoclips

(USA) Skippa Da Flippa - Posture ft. Hoodrich Pablo Juan & Quavo
(USA) G Herbo - Bottom Of The Bottoms
(USA) Kid Ink - Promise ft. Fetty Wap
(USA) PRhyme  - Mode ft. Logic
(USA) Smoke DZA - 100K
(USA) N.O.R.E. - My Skin ft. Dave East & Tweez / Giving It Up ft. Lex Lavo & Cityboy Dee

(USA) Scotty ATL - Fantasies ft. B.o.B & Wurld
(USA) Earlly Mac - Do It Again ft. Big Sean

Mixtapes, Albums en EP’s

R&B, Soul etc.

Overige video’s

Meer over:

14, #magazine, nl, gbr, uk, buiten, maart, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.