101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Future, Dej Loaf, Big Sean, Chief Keef & Meer

29-03-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Low Life

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Pharrell was al vier jaar lang jury bij The Voice in Amerika. Hij won zelfs één van de seizoenen met zijn team, maar vanaf het vijfde seizoen zal hij niet meer op de roterende stoel plaatsenemen. 
(USA) Quentin Miller a.k.a. Drake's ghostwriter is te gast bij VladTV en daar bespreekt hij een incident dat plaatsvond met Meek Mill's entourage. Meek Mill's mensen hebben hem namelijk in elkaar geslagen in Nike Town. 
(USA) Snoop Dogg zal opgenomen worden in de Hall of Fame van WWE. Als je niet weet wat WWE is, dat is de grootste vereniging van showworstelen ter wereld. Mensen die hem voorgingen waren o.a. Mike Tyson en Donald Drumpf. 
(USA) Nas is financieel stabiel, maar toch maakt hij af en toe een slippertje. Zo heeft hij in de staat Georgia een belastingachterstand van $ 145.000. Dit is opgebouwd vanaf een veel lager bedrag, maar sinds 2008 wordt het elk jaar verhoogd door boetes en interest. Je weet hoe die mensen van de blauwe brieven rollen. 
(USA) Game kondigt zijn nieuwe project '1992' en geeft aan dat het snel zal uitkomen. Hij geeft de cover alvast vrij en die lijkt wel spreken op de cover van een andere rapper zijn album...

Tracks

Videoclips

 (USA) Future - Low Life ft. The Weeknd
 
(USA) Fat Joe & Remy - All The Way Up ft. French Montana
(USA) Madeintyo - Uber Everywhere
(UK) Bonkaz - And Dat ft. Stormzy
(USA) Chief Keef - Faneto 
(USA) Big Boi - Born To Shine ft. Run The Jewels
(USA) Father - Slide Thru

Mixtapes, Albums en EP’s

R&B, Soul etc.

Overige video’s

Meer over:

#magazine, nl, gbr, 29, uk, buiten, maart, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.