101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Drake, Meek Mill, Skippa Da Flippa & Meer

06-04-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Drake

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

??  Questlove is de drummer van de hiphopband The Roots, wat tevens de huisband is van Jimmy Fallon's avondshow. Dat Questlove een talentvolle drummer is, is algemeen bekend. Het magazine Rolling Stones bracht een Top 100 van de beste drummers of all time uit en de beste man stond in deze lijst. Hij wist de 54ste plek te behalen en staat in dezelfde lijst als de drummers van The Beatles, The Rolling Stones en meer. 
??  Op Instagram kwamen twee posts tevoorschijn van DeJ Loaf. In de posts kondigt ze haar nieuwe project 'All Jokes Aside' aan met de cover en met de tracklist. Wat opvalt aan de tracklist is dat er maar één featuring op de 11-tracks tellende plaat staan. Dit is niemand minder dan Silkk The Shocker. 
??  Journalistieke vrijheid is een mooi iets, maar Will.i.am helpt je een handje ermee. Hij stuurt namelijk een handleiding naar journalisten met een paar regels hoe je het beste uit een interview met de beste man kan halen. Zo geeft hij aan dat je het beste twee warming up vragen kunt stellen en dan de meest brandende vraag. Will.i.am wil ook niet twee keer dezelfde vraag beantwoorden en legt de verantwoordelijk voor het voorkomen bij de interviewer. Thanks voor de tips!
??  Beyoncé klaagt het bedrijf 'Feyoncé Inc.' aan. Zij verkopen namelijk merchandise met de naam 'Feyoncé' en in sommige gevallen zelfs lyrics van Queen B. De zaak moet als resultaat hebben, dat het bedrijf opdoekt. 
??  T.I. is weer vader geworden van een dochter. De nieuwste aanwinst van huize TIP heet Heiress , wat erfgename betekent. 
??  Audio Push brengt binnenkort hun project 'The Stone Junction' uit. Ze dropten de trailer, cover en tracklist.
??  All Hiphop had een interview met Ice Cube over zijn aankomende album en de film 'Barbershop'.

Tracks

Videoclips

??  Phife Dawg - Nutshell
??  Skippa Da Flippa - 1000 Bars
??  Cap 1 - Blessings ft. Big K.R.I.T.
??   D-Double E - Grim Reaper
??  Nef The Pharaoh - Say Daat ft. Philty Rich

R&B, Soul etc.

Mixtapes, albums etc.

Overige video’s

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.