101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Buiten NL - Chevy Woods, DeJ Loaf, Flatbush Zombies & Meer

11-03-2016
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
Dej Loaf

Je dagelijkse dosis internationale hiphop

Nieuws

(USA) Lil Mama is vannacht rond 4 uur gearresteerd in Harlem. Ze reed te hard en de agenten kwamen er vervolgens achter dat ook de geldigheid van haar rijbewijs was verlopen. Uiteindelijk kreeg ze een boete en bracht ze de rest van de nacht door in de cel. 
(USA) Game heeft weer een aanklacht tegen zich. Zo zou hij Pricilla Rainey, die te zien was in de realityshow ‘She’s Got Game’, hebben betast tijdens een shoot. Volgens geruchten zou Game aan de rechter hebben gevraagd om de aanklacht te laten vallen. Hij beweert dat alles verzonnen is en dat hij niet dronken of high was tijdens de mogelijke bestasting. Zelf heeft hij daar geen bewijs voor en dus zal de rechter waarschijnlijk niet overtuigd zijn. Op Instagram plaatste hij een foto met als onderschrift: “On my way to court”. Twee uur later plaatste hij weer een foto. Hierop was te zien dat hij bij een Bentley-dealer was. Als onderschrift stond er: “Fresh outta court… went so well today, that boy went & dropped a quarter mill on a Bentley Truck!”. Dat suggereert dat The Game bewijs zou hebben gehad om de aanklacht te tackelen. Het wachten is op officiële informatie.
(USA) P.Diddy, oftewel Diddy, heeft een video op Instagram gezet ter ere van ‘B.I.G. day’. Zo plaatste hij een video van Notorious B.I.G., die zijn beroemde track ‘Hypnotize’ aan het opnemen is. Deze beelden zijn nog nooit eerder vertoond. P.Diddy en B.I.G. hadden een sterke band met elkaar. Niet alleen Diddy eerde de hiphop legende. Ook andere artiesten toonden hun respect via social media.
(CAN) Dvsn, net getekend bij de OVO Sounds, heeft hun eerste album aangekondigd. Het debuutalbum zal ‘Sept. 5th’ gaan heten en moet op 1 april uitkomen. Er is nog niet veel bekend over Dvsn. Wat wel al bekend is, is dat de plaat in ieder geval 10 nummers bevat. Ook de cover is al bekend. In de komende weken zal er waarschijnlijk meer informatie naar buiten komen. 
(USA) Veel mensen wachten op het album ‘Views From The 6’ van Drake, maar in een interview met Huffington Post heeft IloveMakonnen gezegd dat er nog iets uit gaat komen. Niet alleen van Drake, maar van de hele Ovo Sounds Squad. Er zal namelijk een compilatiealbum verschijnen. Wanneer precies is niet bekend. Wel liet IloveMakonnen in het interview los dat het wel eens in oktober zou kunnen verschijnen.
(USA) In een interview met Complex heeft Royce Da 5’9 gezegd dat hij spijt heeft van het tekeken bij Tommy Boy Records. Hij had namelijk kunnen tekenen bij Dr. Dre, maar heeft dat destijds niet gedaan. Tommy Boy Records boodt destijds honderd duizenden euro’s meer dan Dr. Dre. Als hij dat wel had gedaan, had hij maar 250 duizend euro gehad, maar wel toegang tot heel veel beats van Dr. Dre. Ondanks de spijt van zijn beslissing, is Royce Da 5’9 wel erg tevreden met waar hij nu staat in zijn carrière. Toch heeft hij niet alleen een foute beslissing gemaakt in zijn leven. Volgens de rapper was de beste beslissing was om te stoppen met drinken en nuchter te blijven. Sindsdien heeft hij nooit meer gedronken.
(USA) 50 Cent is gisteren voor de rechter verschenen voor een hoorzitting in zijn zaak. Ook zou een deal hebben gesloten met zijn schuldeisers. Volgens de deal zou 50 Cent zijn grootste schuldeisers 74% betalen van wat ze eigenlijk te goed hebben. Er kan nog een onderzoek worden gestart naar 50 Cent’s financiële situatie. De rapper plaatste diverse foto’s op Instagram waarop hij te zien was met een grote hoeveelheid aan geld. Volgens 50 Cent was het geld nep en diende het alleen om zijn status te behouden. Holley Claiborn, U.S. Bankruptcy Trustee voor Connecticut, legt uit dat de foto’s zelf niet het probleem zijn. Het probleem is de perceptie van het publiek. Volgens Claiborn kunnen zij door de foto’s gaan denken dat het proces niet serieus is. Na de hoorzitting plaatste 50 Cent een foto van zichzelf met geld in zijn broeksband. Daarnaast plaatste hij ook een foto met als onderschrift dat hij de het rechtssysteem nooit zou disrespecten. De post is daarna verwijderd. 50 Cent plaatste daarna nog één foto. Dit keer van een bevuilde Jordan sneaker, met als onderschrift: "My guess is this image is court approved”.  http://hiphopdx.com/news/id.37848/title.50-cent-potentially-close-to-ending-bankruptcy-case
(USA) Kevin McCall heeft via Twitter aan Chris Brown gevraagd of hij een busnissmeeting met hem wilde belegen: “"@chrisbrown we need to sit down and handle this business. I tried the adult business route. I feel my kindness is being taken for weakness”. McCall was ooit getekend bij Chris Brown Entertainment en samen met Chris Brown was hij te horen op de track ‘Deuces’. In de reactie van Chris Brown vertelt de rapper dat McCall’s ego te overhand heeft genomen. Ook waarschuwt hij McCall dat hij banden heeft met gangs en hem daarom niet moet confronteren.

Tracks

Videoclips

(USA) DeJ Loaf - Desire
(USA) K. Michelle - Mindful
(USA) Waka Flocka & Young Sizzle - One Eyed Shooters
(USA) Remy Banks - n1go.
(USA) Chaz Gotti - Back 2 Robbin’

R&B, Soul etc.

Overige video’s

Meer over:

#magazine, nl, gbr, uk, 11, buiten, maart, fr, usa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.