101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Blow is anoniem, maar wereldwijd

  •  
07-01-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
Blow is zonder twijfel het meest mysterieuze figuur van De Fellas. We weten eigenlijk bijzonder weinig van de rapper en zien hem nooit zonder face- en ringvingerbedekking.
In zijn video’s wordt Blow er niet minder mysterieus op, neem bijvoorbeeld 1200. Hier zien we geen Blow, maar twee paar brandende schoenen die – als we Emms zijn verse op Young Belegen mogen geloven – even duur zijn als je huur(, gek).
1200 is de afsluiter van het eerste album van De Fellas ‘Lang Leven De Flex’, waar Blow naast deze track nog staat op vier andere tracks, waaronder ‘Hellabandz’ in samenwerking met Frsh.

“Twee ton op z’n minst is wat ik blow in L.A.”

Frsh, collegalid bij De Fellas, is ook niet vies van een vakantietje. Ook op zijn tape ‘Alleen Maar Gezeik’ krijgen we een insight in de air miles map van Blow.

“Ik ben in Gucci, maar ze hebben niks daar/Dus bel ik Blow en hij zegt me kom naar Dubai”

In 2018 is Blow voor het eerst bij ons in de studio voor een zomersessie van De Fellas, die op hun eigen manier bijdragen aan onze economie. Zo is een van de topcomments “Ik ben begonnen met de ober fooi geven na deze sessie”.

“Paspoort in mn Louis reistas, in mn kofferbak/Lifestyle so fly, everyday i take off.”

De sessie is in aanloop naar het tweede ‘Lang Leven De Flex’ album van de Fellas, waar Blow te horen is op 8 verschillende tracks, ook hier krijgen we- you guessed it - te horen over Blow zijn tripjes. Zo is er onder andere de banger ‘Facts’

‘Scheuren, scheuren in Monaco”

Maar de internationale uitstapjes blijven niet enkel vermeld in lines, het derde album van de Fellas is ‘High End’ in samenwerking met producer Roselilah. Blow staat hier onder andere op de track ‘Calabassas’ en 'Flight Mode', waar, zoals je waarschijnlijk al begreep, geen vliegtuigicoontje op je iPhone mee wordt bedoeld.

Daarnaast worden er video's geschoten voor ‘F.O.G.’ en 'Encro', respectievelijk opgenomen in Salzburg en Miami. 
Al met al lijkt de wereld een kleine plek na het luisteren van een paar van Blow zijn tunes. Gelukkig is er ook gewoon nog tijd voor een tripje naar Hilversum en is Blow bij ons langs geweest voor een heftige sessie. De sessie komt vanmiddag om 14:00 online en hieronder check je alvast in voor de premiere!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.