101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Blazehoven alias Josbros, een man van vele talenten

  •  
15-04-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
202 keer bekeken
  •  
JOS ART WS
Vandaag is het tijd voor een nieuw item van ons. Ditmaal geen studiosessie of iets anders waarin de artiest centraal staat, maar een BPM voor de producers. Er wordt weer een nieuwe beat geproduceerd voor de volgers en deze keer is het Blazehoven die het doet.
Misschien dat de naam Blazehoven je nog niet meteen iets zegt, maar die roep past bij een rapper die al behoorlijk bekend is bij 101Barz. Hij is een man van vele talenten, want hij kan zijn eigen tracks in elkaar zetten zonder hulp van andere mensen in de scene. We hebben het over Josbros, afkomstig uit Nieuwegein.
De rapper was al meerdere malen in de studio van 101Barz, maar het is tijd om ook zijn naam als producer verder te verspreiden. Hij gaat verder dan alleen rappen, muziek blijkt door zijn aders te stromen. Hij focust zich op meerdere vlakken ervan onder verschillende namen, omdat hij zijn ideeën zo breder uit kan dragen.
Op zijn laatste album, Therapie, gaf Josbros alias Blazehoven zichzelf alle ruimte voor het ontplooien van zijn muzikale ideeën. Volledig independent zette hij de muzikale kant van het album in elkaar. Hij produceerde alle beats, veertien maar liefst, zelf en rapte er ook nog eens op. Enkel Kingsize, Adje en Jayh hadden aandelen. De meest succesvolle pokoes van het album tot nu toe zijn 'Huil Nu, Lach Later' en 'Wat Je Need'.
Als producer maakt hij echter niet alleen beats voor zichzelf. Hij zet zijn talent breder in en verdient er een deel van zijn brood mee. Zo ontwikkelde hij een beat voor de track 'Dingen Die Normaal Zijn' van Piet Junior en werkte hij meerdere malen samen met Rey Tranquilo, ook een bekende van 101. Vandaag maakt hij een beat voor de kijker van 101Barz, dus nog even geduld en jij kunt je verse erop weer insturen!
Delen: