101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

BKO tekent bij Rotterdam Airlines

  •  
13-04-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BKO

"Door mij aan te sluiten bij Rotterdam Airlines kan ik me goed ontplooien.”

Brian Oduro, oftewel BKO, kun je kennen van de tracks ‘Daytona’ en ‘Jaloezie’. Gisteravond tekende de rapper uit Amsterdam een contract bij Rotterdam Airlines, het label waar onder andere ook Sevn Alias bij getekend is.
“Ze hadden mij via social media gevraagd of ik mij wilde aansluiten bij Rotterdam Airlines”, vertelt BKO. Volgens hem was het een logische stap om zich bij de groep aan te sluiten. “Ik ken die jongens van vroeger, omdat ik daar vroeger veel was”, vertelt BKO. “De mannen van Rotterdam Airlines zitten nu in een bepaalde flow en daar wil ik graag in meegaan.” Door zich aan te sluiten bij het Rotterdamse label ziet BKO een mooie kans om door te groeien in de rapscene. Hij legt uit: “Toen ik nog aangesloten was bij SBMG, zat ik nog in de begin van mijn carrière. Ik wilde graag mijn eigen ding doen en mezelf leren kennen met wat ik allemaal kan met muziek. Ik heb me bij Rotterdam Airlines aangesloten, omdat ik vind dat ik me daardoor goed kan ontplooien.”
BKO is niet van plan om stil te zitten. “Ik wil zoveel mogelijk droppen”, vertelt hij. “Ik ben bezig aan een EP die ‘Stretch’ heet. Het is een nieuwe sound in de stijl van Jaloezie en Daytona. Daarnaast gaat er een album van mij uitkomen en zullen er diverse collabs uitkomen met de mannen van Rotterdam Airlines en met andere artiesten."
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.