101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Behoeft de naam Hef nog uitleg?

  •  
14-12-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
486 keer bekeken
  •  
Hef artikel

Bundy blijft actief in de rapgame

De vrijdag is weer aangebroken en het is dus weer tijd voor een nieuwe studiosessie. Het jaar 2018 komt bijna ten einde, dus is het zaak om met de laatste sessies vuur te brengen. Een week geleden verscheen de nog onervaren Shock Elias op je beeldscherm, nu is dat compleet anders. Het is good old Hef van wie vanmiddag zijn nieuwste sessie verschijnt.
De naam Hef behoeft weinig introductie. De rapper uit Hoogvliet was back in the days  al snel een van de grotere namen in de game en is dat vandaag de dag nog altijd zo. Het eerste album dat van Bundy verscheen op de streamingsdiensten was ‘Hefvermogen’. De plaat kende tracks als ‘Op Een Missie’, ‘Get Money’ en ‘Gone’, waarmee Hef grote indruk maakte. Helemaal het begin van zijn rapcarrière was dit echter nog niet. Hef had op dit moment tracks als ‘Puur’ en ‘Luie Mannen’ al uitgebracht en ook daarmee maakte hij veel indruk.
Zeven jaar na ‘Hefvermogen’ verscheen Hefs laatste album op de streamingsdiensten. De naam ervan is algemeen bekend, namelijk ‘Geit’. Bundy gaat erop samenwerkingen aan met namen als Lijpe, Crooks, Sevn Alias en Josylvio. De track ‘Hoop’ echter, waarop Hef alleen te horen is en rapt over de Ark, vrouwen en jonko’s, maakt ook veel los.
Ook in de studio van 101Barz is Hef door de jaren heen een vaste gast geweest. Zo verscheen hij meerdere malen alleen, maar nam hij ook vaak genoeg mensen mee. Er vonden family-bonded sessies plaats met Adje en Crooks, maar onder andere ook ‘Hef’s ‘13’ Sessie’. Hierin nam de rapper zijn favoriete rappers Heinek’n, Crooks, Sevn Alias en Sticks mee om zijn toen aankomende album ‘13’ met een sessie van maar liefst 16 minuten in te luiden.
Kijkend naar de toekomst kan men aan het begin van 2019 opnieuw een album verwachten van Hef. In de nieuwe studiosessie en de komende tijd zal er meer bekend worden over zijn werk. In aanloop ernaartoe heeft Hef zijn fans niet zonder lege handen gelaten. Tijdens de voorbije tijd dropte hij onder andere ‘Niet Huilen’ en kortgeleden ‘Dealers Uit De Buurt’, dus er zijn geen redenen om Hef niet door je speakers te laten komen tot de release van zijn album.
Stream Hefs nieuwe muziek check zijn gloednieuwe studiosessie vanmiddag om 16:00 uur en wacht op zijn aankomende album!

Meer over:

#magazine, hef
Delen: