101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Ashafar zet de juiste stappen

  •  
21-04-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
293 keer bekeken
  •  
Vandaag droppen we weer een nieuwe studiosessie en niet zomaar een. We hebben het over iemand die een voorbeeld wil zijn voor anderen. Iemand die zijn daden uit het verleden niet over wil brengen op de jeugd, maar juist wil laten zien hoe het wél kan. Hij is niet trots op alle dingen die hij deed, maar vandaag de dag timmert hij aan de weg: Ashafar!
Deze member van de Hella Cash Gang stort zich tegenwoordig vol op zijn muziek en dat doet hij met succes. Zijn ouders vertelde hij niet meteen over het rappen, maar inmiddels heeft hij ook hen overtuigd. De nog altijd pas 21-jarige rapper uit Naarden gaat hard en zijn views en streams liegen er niet om.
Ashafar timmert nationaal aan de weg, maar ook internationaal. Hij interesseert zich in de Franse rap en is dan ook al samenwerkingen aangegaan. De meest recente is de track ‘Medellin’, die gewoon op het kanaal van Hella Cash uitkwam. Hij werkt erop samen met Larry, een Franse rapper die met zijn laatste album hard ging in Frankrijk.
Als rapper in de Nederlandse scene scoort Ashafar als vanzelfsprekend ook hits binnen de landsgrenzen. Zijn grootste hit scoorde hij onder de naam ‘Panamera’ ook nog eens solo. Hij combineert rap met een pakkend refrain en een dikke Porsche en het werkt. Ook samen met Hella Cash is hij druk. In de afgelopen twee maanden dropten ze onder andere ‘Guala’ en ‘Ewa’ en ook die cijfers liegen er niet om.
Zodoende doet de rapper wat hij moet doen. Hij focust zich op het positieve en het maken van carrière en wil dat de jeugd juist dat ziet. Langzaam maar zeker maakt hij naam, ook bij het bredere publiek. Zo stapte hij onlangs in bij Andy van der Meijde in zijn YouTube-serie Bij Andy in de Auto. Zijn volgende stap zet hij hier, bij 101Barz. Vanmiddag om 14:00 uur op je beeldscherm!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.