Sfeerfoto van 101Barz
101Barz

Elke week nieuwe videos opyoutube

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's op YouTube.
101Barz

ARTIKEL: Yssi SB, zo'n come-up zie je weinig

28 aug 2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
98 keer bekeken
YSSI ART WS
Je ziet weinig come-ups als die van Yssi SB, iemand die binnen no-time z’n stempel weet te drukken en het publiek op z’n hand krijgt. De jonge Almeerse rapper had slechts twee tracks nodig om op de radar van het grote publiek te komen en vanmiddag zie je hem vanaf 14.00 op je beeldscherm.
Afgelopen voorjaar gingen we langs bij Yssi SB tijdens ‘Talent vd Maand’ om hem beter te leren kennen. Toentertijd waren alleen ‘Paper Zien’ en zijn freestyle ‘Un Deux Trois’ uit. Sinds de eerstgenoemde track een remix kreeg, kent bijna iedereen de catchy melodie van de track. D-Double, Henkie, Jack, Sevn Alias en Josylvio springen allemaal op de remix en maken de track nog groter dan hij al was.
Niet lang daarna was het tijd voor z’n eerste nieuwe single onder het label QuatroVision van Henkie. ‘In Die Life’ was al te horen in kleine snippets online en de hype was real. Inmiddels heeft de track al twee miljoen streams op Spotify en lijkt hij te bevestigen dat hij een van de nieuwe jongens in de scene is.
Het onafhankelijke label QuatroVision draait overuren deze weken. Labelbaas Henkie dropte vorige week zijn album ‘Netwerk’ en wij brengen je deze week een zomersessie van Yssi SB. Je ziet het vanmiddag om 14.00.

Meer over:

#magazine, #yssisb

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA