101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: Saaff laat iedereen de Neckless doen

  •  
15-12-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1074 keer bekeken
  •  
SAAFF ART WS
Sinds kort is Saaff niet meer weg te denken uit de game, maar dit is niet altijd zo geweest. We leerden Mr. Neckless kennen in de 101Barz studio. In een vrij kort tijdsbestek is Saaffig solo en in groepsverband, samen met vandaag, vier keer bij Rotjoch over de vloer geweest.

De eerste keer dat we hem zagen in de studio, was hij mee met Lucass. Niet lang daarna kreeg hij zijn eigen sessie, Corona had ons kikkerland bereikt en de maatregelen waren getroffen. Later dit jaar zagen we hem weer. Samen met de jongens van Chivv’s Real Wave gaven de heren ons een voorproefje op hun gelijknamige plaat. Vanaf vandaag is Saaffig weer terug om iedereen de 'Neckless' te laten doen. Je ziet het vanmiddag om 14.00 bij 101Barz.
Saaff wandelt de game binnen met zijn Maserati freestyle en sindsdien wordt hij gezien als opkomend talent. De Amsterdammer begon zijn carrière op het plein, maar later horen we hem bijvoorbeeld in een ‘On The Spot Sessie’, ‘Avalon Cypher’ en de ‘Real Wave’ plaat. Na een korte, maar mooie carrière zijn er nog meer hoogtepunten. Saaff heeft sinds kort met ‘Neckless’ een heuse trend op naam. Wat begon als een grap, is nu uitgegroeid tot TikTok en socialmedia sensatie waarmee hij met eigen zeggen zo’n 5000+ video’s heeft binnengekregen van het dansje.
De coronamaatregelen zijn afgelopen voorjaar getroffen en Saaff bijt het spits af wat betreft de anderhalve meter sessies. Zodoende staat de jonge artiest in zijn uppie achter de mic als voorproefje op zijn eerste tape ‘Saaffig’, die een week later verschijnt. Net zoals in de studio komt de rapper volledig eenmans op de plaat en dat hij op niemand hoeft te bouwen is wel duidelijk. De Amsterdammer brengt in zijn eentje genoeg heat om het virus weg te jagen.

Afgelopen winter heeft Saaff koud gemaakt met een aantal losse singles. We hoorden de Amsterdammer weer op 'Drillen/Trappen' en 'Mask On' (ft. Quincy Promes), maar in de zomer slaat Saaffig een nieuwe bladzijde om. Met Chivv’s Real Wave, een collabo tussen zijn ‘Un4gettable’ en Oshadix ‘OJ Fam’ label, brengen ze een groep getalenteerde nieuwkomers samen om een tape neer te zetten. Met de track ‘Diamonds VVS’ maken ze een opwachting en in een vergrootte 101Barz studio geven ze een voorproefje op de plaat van de youngings. Je hoort Saaff vanaf nu op Diamonds Vvs, Cypher, Onze Vader en Gods Kind.
Vanaf vandaag is Saaff weer terug bij 101Barz. Samen met Oomto en Dylisa brengt Mr. Neckless je wat heat in de kou en laat hij je nek spieren lekker opwarmen door iedereen de 'Neckless' te laten doen. Je ziet het allemaal om 14.00 op de website of het YouTube kanaal en vergeet niet te abonneren. 

Geschreven door Abe Jansen op de Haar
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.