101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Ocs, het is Scofield Season

  •  
19-02-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
175 keer bekeken
  •  
IMG_1299_edit
Vanmiddag zie je Big Ocs in een ijskoude Wintersessie! Je zag hem al eerder bij ons in de ‘The Real Wave’-studiosessie, maar nu claimt hij je beeldscherm voor zichzelf! De Amsterdammer is ready voor de uitbraak. Zorg ervoor dat jij dat ook bent!
Een jaar geleden tekende Ocs bij OJ Family Entertainment. In een kleine tijd behaalt Ocs grote cijfers. Met releases als ‘Out of Town’ en ‘Voor Mij’ op zijn naam, begint zijn bekendheid te groeien. Althans, zijn naamsbekendheid! Ocs zag de pandemie aankomen en draagt daarom al jaren een masker. Fatoe natuurlijk. Zijn bedekte gezicht is zijn handelsmerk geworden, al is dit geen oppervlakkige stijlkeuze. Onder het masker zit niet zomaar een man van vlees en bloed, maar een idee. Het gaat niet alleen over privacy en anonimiteit; het masker symboliseert de struggle en de strijd.
Toen OJ Fam en Chivv’s Un4gettable Music samen kwamen voor ‘The Real Wave’, was Ocs natuurlijk van de partij. De boodschap van het project resoneerde met Ocs’ “we got this!”-mentaliteit. De nieuwe lichting pakt de spotlight! Uiteindelijk is Ocs te horen op meer dan 70% van het compilatiealbum.
Producer Oath was ook onderdeel van de operatie. Tegen Ouassima van FunX vertelt hij dat er eerst wat wrijving was tussen de twee, maar nu zijn ze ‘partners in crime’. "Zonder Oath geen Ocs", zoals Ocs het zelf zegt. Nadat ze zich samen in de studio hebben opgesloten, is het nu tijd voor een uitbraak met het ‘Scofield’-EP, dat 26 Februari dropt. Het project dat vernoemd is naar Prison Break's hoofdpersonage 'Micheal Scofield', belooft een succes te worden. Met features van grote namen als Sevn Alias en Jonna Fraser, lijkt er geen ontsnappen aan.
Met Scofield-season in volle gang, zie je Ocs vanmiddag bij Rotjoch in de studio. 14.00 is de tijd – YouTube is de plaats. Stay tuned!

Meer over:

#magazine, #ocs
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.