101Barz

Mesy is klaar om op te stijgen

  •  
16-02-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
564 keer bekeken
  •  
Mesy TVDM l @Lowiegraphy-4
In December introduceerden we Mesy al als Talent v/d Maand. We maakte kennis met de 23-jarige rapper in zijn thuisstad Heerlen. Naast dat we zijn hongerige bulldogs leerden kennen, zagen we ook een talentvolle man met een honger voor succes en de werklust om het te realiseren. Een Wintersessie kon daarom natuurlijk niet uitblijven!
Door Kosso’s Limburg Cypher, waarin Mesy zijn capaciteiten toont, waren er veel ogen op hem gericht. Mesy’s oprechte- en rijmtechnische teksten maken grote indruk. Rotterdam Airlines ziet dat ook en tekent hem. Het afgelopen jaar werd met losse releases als ‘Geen Pinpas’ de startbaan bereidt om Mesy’s carrière te lanceren. Nu hangt zijn doorbraak in de lucht. Laat er geen twijfel over bestaan: Mesy is opgestegen en er is geen weg terug!
In Mesy’s muziek hoor je de drijfveer om het morgen beter te hebben dan vandaag. Hij heeft schone intenties, maar hij zoekt nog naar balans tussen muziek en de straat. Je kunt Mesy uit Meezenbroek halen, maar Meezenbroek niet uit Mesy. Net als zijn inspiratiebronnen DMX, Biggie en 50 Cent gebruikt hij nu de straatstenen waarop hij opgroeide om aan zijn eigen weg te bouwen.

Als Mesy een beat wil, gaat zijn vaste producer Tonic het fixen. De chemie is sterk tussen het duo dat elkaar ontmoette op het schrijverskamp van Kempi. Boze ogen branden in hun rug, maar dat motiveert het tweetal juist om meer vuur te maken. Noodgedwongen snoeren ze hun haters de mond met Mesy’s debuut-EP ‘Tweestrijd’. Op het project dat afgelopen vrijdag uitkwam, werkt Mesy samen met andere aanstormende talenten als Jordymone9, Buikje en Lucass.
Vanmiddag om 14.00 gaan we los met een Wintersessie van Mesy. Check tot die tijd ‘Tweestrijd’, waarvan de oplettende lezer weet dat de tracklist chronologisch in dit artikel is verwerkt. Hoe dan ook, tell your friends en schreeuw het van de daken want om 14.00 zie je Mesy op je beeldscherm!

Meer over:

#magazine, #mesy
Delen: