101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: Luigi HM is back

  •  
19-01-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
659 keer bekeken
  •  
LUIGI HM ART WS
Luigi HM is al een poosje in de game. Kalibwoy nam hem in 2015 mee naar een Team Frass sessie om kennis te maken met 101Barz en een jaar later verdiende hij zijn eigen Studiosessie. Verder zag je de Amsterdammer ook in een ‘Barz 4 Barz’ op ons kanaal. Toch is het al even geleden dat je Luigi naast Rotjoch in de studio zag. Het werd dus hoog tijd om de rapper weer een plek te geven bij 101Barz. Om 14.00 zie je het in een ijskoude Wintersessie, maar eerst lees je meer over Luigi in dit artikel.

Kalibwoy komt al sinds jaar en dag bij ons over de vloer om zijn unieke sound te laten horen, maar in 2015 besluit Kali ons te introduceren aan zijn team. De Amsterdammer geeft Luigi en Bullymaf een kans om zich te laten horen in een Team Frass sessie. Wat er op die dag allemaal gebeurde bij Rotjoch in het gebouw zie je in deze unieke Studiosessie uit 2015.
De hierop volgende keer komt Luigi alleen, de Amsterdammer krijgt in 2016 zijn eigen sessie om je wat bars te brengen. Het bezoek lijkt succesvol, want In 2017 Tekent Luigi bij TopNotch. Samen met Mario Cash laat de Amsterdammer dit weten met de track ‘Bang Bang Bang’. Ook verschijnt er in 2018 een nieuwe track op het platform genaamd ‘Vrijheid’. Echter blijft het hierbij, want in 2020 zien we Luigi bij Scan Music Records.
In 2018 komt 101Barz met een nieuw concept met Barz4Barz. Tijdens deze possecut brengen acht mc's een zestien op dezelfde beat. Op de eerste versie neemt Luigi het stokje over van Beckie om je wat heat te bezorgen. Je ziet de 'Barz 4 Barz' uit 2018 hieronder. Beseffen het nu om te checken wie het hardst komt. 
Na even uit de game te zijn geweest is Luigi in 2021 niet meer te stoppen. Met "2020 Intro" kondigt de Amsterdammer zijn aankomende EP aan en hij timmert hard aan de weg. Even later komt ook zijn tweede video "Neverland" uit. We gaan dus nog veel van Luigi horen dit nieuwe jaar, maar eerst zie je hem om 14.00 in een Wintersessie bij 101Barz. Besef het op de website of het YouTube-kanaal en vergeet niet te abonneren.

Geschreven door Abe Jansen op de Haar

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.