101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Jordymone9 is niet te stoppen

  •  
05-02-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1042 keer bekeken
  •  
JORDYMONE9 ART WS
2019 was het jaar dat Jordymone9 de scene binnen stormde. Het was het jaar dat hij een contract tekende bij Top Notch en zijn debuut-EP dropte. Ook zag je hem voor het eerst bij 101Barz. In de zomersessie met meer dan 1 miljoen views was te zien hoe de rapper uit Kraaiennest de temperatuur van Rotjoch’s studio laat stijgen. Desondanks is hij vandaag om 14.00 weer te zien in een gloednieuwe wintersessie!
Jordymone9 begint zijn professionele carrière eind 2017, wanneer hij samenwerkt met Maycash. Ze brachten je de track ‘Amen’, waarop Jordy’s enorme potentie al te horen was. Vanaf daar was the only way up! In 2018 brengt hij nog twee pokoes uit als independent artiest voordat Top-Notch op zijn deur klopt.
Onder het label brengt hij zijn eerdergenoemde debuut-EP uit genaamd ‘Madness’. Naast dat je een kijkje krijgt in Jordy’s leven op straat, is zijn moeder een veelvoorkomend thema. Te gast bij FunX vertelt hij hoe zijn moeder altijd voor hem en zijn broer heeft gerend. Z'n moeder is een grote motivatiebron voor Jordy, die nu op zijn beurt er alles aan doet om haar al het geluk van de wereld te geven.
Jordy heeft zijn hart op de goede plek, al draagt hij het spreekwoordelijk op zijn tong. He keeps it real. Zo ook op zijn tweede EP ‘Take Risk’ die vorig jaar uit kwam. Dit keer met meer features, maar een gelijke portie rauwe vibes. Gevestigde namen als Cor, Jack en Kempi leveren sterke bijdrages, maar er is niemand die de show steelt van Jordy. Hij werkt enorm hard en blijft zich ontwikkelen als rapper én artiest.
We hebben nog lang niet alles van Jordymone9 gezien, maar laten we beginnen met zijn nieuwe Wintersessie. Als je wilt zien wat Jordymone9 in 2021 voor ons in petto heeft, check dan vandaag om 14.00 het 101Barz YouTube-kanaal. Meet you there!
Delen: