101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: Hmizo & Taylorr; WW's nieuwe lichting

  •  
30-10-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
408 keer bekeken
  •  
H&T ART WS
Sinds jaar en dag zie je de jongens van Wilde Westen voorbijkomen op 101Barz. WW’s uitlatingen op ons kanaal zijn niet op twee handen te tellen, ook al zou je het willen. Met handelsmerken als Mula B, LouiVos, 3robi (voormalig) en IliassOpDeBeat zetten ze de game al sinds 2009 op slot, maar nu is het tijd voor een nieuwe lichting. Hmizo en Taylorr staan al klaar in de catacombe en komen sinds kort uit voor het label. In de laatste paar weken maken de talenten hun solodebuut. Hmizo tekent zijn contract en released ‘Bewegen’ en Taylorr brengt ‘Streetboy’ uit. Om 14.00 zie je het duo bij Rotjoch in de studio.

Samen met Knaller behoren Hmizo en Taylorr tot de toekomst van WW. De jongens hebben het afgelopen jaar onwijs veel groei doorgemaakt en dit is ook bij Wilde Westen niet onbekend gebleven. De drillers krijgen een kans om uit te bloeien in de vruchtbare grond van Wilde Westen, waar in het verleden grote namen uit ontpopt zijn. De artiesten zijn volop in beweging. De toekomst lijkt rooskleurig en daar past een debuut bij 101Barz natuurlijk perfect bij.  
Zoals bekend staat de nation met een dik gedrukte stempel op de map en kan je wel spreken van een heuse beweging. Met twee Megasessies, ‘Wij gaan de mensen trapologie geven’, ‘500 Stacks’, 'Mula B & de Schilderswijk' docu, een lange lijst sessies van Louivos, Mula B, 3robi, Bartofso en Kingsize, een throphy prank, Appelsap pokoes en Hitmakerz met IliassOpDeBeat is Wilde Westen goed vertegenwoordigd op 101Barz. Dit alles is te wijten aan het feit dat de heren altijd kwaliteit op je beeldscherm brengen. Ze blijven ons trapologie geven. 
Toch is WW niet meer wat het geweest is. 3robi besluit in 2019 te vertrekken om zich volledig te gaan focussen op zijn eigen label ‘Spow Business’ en ook LouiVos lanceert ‘Dirty Drip Entertainment’ waar hij vooralsnog al zijn muziek uitbrengt. Ook is Mula B door deze wijziging een beetje naar de achtergrond verdreven. Klassieke tracks waar alle drie de grootheden op staan, zoals we ze kennen uit verleden, blijven uit en het lijkt erop dat we dit hoofdstuk met pijn in ons hart moeten afsluiten. Wellicht heeft het label een frisse start nodig. Dit is misschien precies de verandering die Hmizo en Taylorr teweeg kunnen brengen. Met hun nieuwe flows slaan ze zeker een nieuwe weg in.  
Hmizo stond al op ‘9MM Gang’ samen met Mula B en is ook te horen met Bartofso en Taylorr op ‘Op Finesse’. In maart is hij te zien bij SPTV met een rauwe 'Concrete Barz' en in oktober tekent hij dan ook eindelijk zijn contract bij Wilde Westen. Hamza viert het succes gelijk met zijn debuut track ‘Bewegen’ op WW. Het jonge talent is nog niet al te lang bezig, maar toch smaakt het naar meer.
Hmizo's stijl wordt gekenmerkt door zijn snelle flows en mogelijkheid om op ieder moment te switchen. Samen met Taylorr vormen de twee een passend duo waar ze elkaar overnemen en perfect ondersteunen. Op '9MM Gang' leer je Hamza kennen, probeer je deze track mee te rappen dan raak je gegarandeerd buiten adem. 
Ook Taylorr geeft ons trapologie. Als duo zijn Hmizo en Taylorr onafscheidelijk. Zo staan ze samen met Bartofso op 'Finese' en komen ze bij elkaar om 'Architect' en 'Part 2' te maken. In vergelijking met Hmizo heeft Taytje al flink wat pokkoes uitgebracht. Op Taytjebandz dropt hij drill tracks maar een week geleden maakt ook Taylorr eindelijk zijn debuut met 'Streetboy' op Wilde Westen. De sessie van vandaag lijkt een mooie bekroning op de stappen die hij de laatste periode gezet heeft. 
Taylorr en Hmizo komen hard op 'Architect' en halen een verbazingwekkend aantal views van over de 600.000. Waarom deze track zo populair is? Taylorr en Hmizo zijn precies op elkaar ingespeeld en ze passen de beat over naar elkaar alsof ze in de Champions League spelen. Verder blijft de persoon achter Taylorr en zijn bivak mysterieus en is er weinig bekend over de jonge artiest, wellicht horen we binnenkort meer.
Vandaag om 14.00 zie je het snelle duo bij Rotjoch in de studio. De nieuwe lichting van Wilde Westen slaat een andere weg in en hoopt het label een frisse vibe te geven. Ga het checken en vergeet niet te abonneren. 

Geschreven door Abe Jansen op de Haar
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.