101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: Demarre timmert aan de weg

  •  
13-11-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
116 keer bekeken
  •  
DEMARRE ART WS
Als kersvers talent timmert Demarre sinds kort hard aan de weg in samenwerking met Rotjoch United. De oplettende kijker kan hem al kennen van de ‘Barz 4 Barz Special’ als voorproefje op Appelsap 2019 en de videoclip ‘Kodak’ die kortgeleden uitkwam op ons kanaal. Echter is Demarko nu bij Rotjoch in de studio voor het echte werk. Vandaag om 14.00 maakt hij zijn 101Barz debuut met een gloednieuwe studiosessie en kondigt hij zijn EP ‘Hoodbaby’ aan. Kortom, genoeg positiviteit om op vooruit te blikken.

In de zomer van 2019 kondigt Rotjoch z'n samenwerking met de  jonge artiest aan en Demarre wordt vrijwel direct gepresenteerd met zijn debuutsingle ‘Oh No No’, geproduceerd door Architrackz. Wat gelijk duidelijk is, is de gedrevenheid van Demarko. Met een sterke productie, opgenomen in een zonnig oord, klopt het hele plaatje. Hoodbaby valt met zijn neus in de boter, want de maand hierop volgt zijn Appelsap debuut. Wellicht volgt hij de voetsporen van eerdere artiesten onder Rotjoch's vleugel en zet hij de hele game op slot. Wat duidelijk is, is dat de toekomst er rooskleurig uit ziet.
Demarre laat zich kenmerken door een combinatie van a-typische melodieën en good ol' rapshit en een samenwerking met MocroManiac past daar natuurlijk perfect bij. Toepasselijk zijn Hoodbaby en Mani in de videoclip van 'Brittany' samen in de thuisbasis Kraaiennest te zien. De jonge Amsterdammer is nog maar net bij Rotjoch United, maar maakt direct enorme stappen en kan al wat zaken van zijn bucketlist afvinken. Het grote succes lijkt dichtbij. 
Samen met talenten Mensa, Jack, Bryan MG en Ashafar krijgt Demarre een spot op Appelsap en kondigt dit aan met een ‘Barz 4 Barz Special’ op 101Barz. De eerste editie van het festival was al een groot succes en is sindsdien uitgegroeid van buurtfeest tot dé summerjam van Damsko. Sindsdien heeft 101Barz een groot aandeel in het event en leveren ze elk jaar een lichting talentvolle artiesten. Het is een vruchtbare omgeving waar artiesten als Lil Kleine zijn uitgegroeid tot megasterren en internationale artiesten het podium in lichterlaaie te zetten. Op 10 augustus van dit jaar konden festivalgangers genieten van Demarre’s act op de mainstage gedurende een zonnige middag op Flevopark, Amsterdam. Iets waar we in deze Corona-tijden alleen maar van kunnen dromen...
Demarre’s nieuwste track ‘Kodak’ verscheen kortgeleden op 101Barz met een bijpassende videoclip. Op deze track laat hij zijn melodieën en hypnotiserende flow z'n werk doen, terwijl hij een ode brengt aan het vrouwelijk schoon in zijn leven.
Zijn EP 'Hoodbaby' ziet naar eigen zeggen binnenkort het licht, maar vanmiddag om 14.00 is hij bij Rotjoch in de studio voor een Studiosessie. Hij laat zijn melodieën bij de deur en komt in deze sessie met een hoop bars, 'cause that's what y'all like, right?!

Geschreven door Abe Jansen op de Haar
Delen: