101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: Adje is over de hele wereld te horen

  •  
04-09-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
276 keer bekeken
  •  
ADJE ART WS
Het is weer een nieuwe vrijdag dus tijd voor een keiharde sessie. Na al het succes is grondlegger Adje bij ons langs gekomen in de studio om de boel op zijn kop te zetten. Vandaag om 14.00 gaat het gebeuren dus wees erbij!

Recentelijk was Adje's stem over de hele wereld te horen. De track 'Coño' met Jhorrmountain werd door de producer Puri al uitgebracht in 2017, maar door TikTok is het de laatste paar maanden ontploft. Met 87.000.000 streams op Spotify en 42.000.000 views op YouTube heeft de track zelfs 'Cartier' van Dopebwoy ingehaald als meest gestreamde Nederlandse track. Ook Jason Derulo sprong recentelijk op de remix.
Adje is een fixture in de Nederlandse scene en bewees dit met zijn laatste album 'BASE'. Samen met Roselilah liet hij in 2018 horen dat zijn signature stijl op elke beat toe te passen is. Adje werkt altijd met de top van de Nederlandse producers en ook Roselilah heeft inmiddels internationale samenwerkingen met 21 Savage en Lil Durk op haar naam staan. Ook een toen nog onbekende Sor is te horen op deze plaat.
Sinds kort timmert Adje weer hard aan de weg. Hij is druk bezig met een nieuw album en ook op dit project zijn de producties weer van een hoog niveau. Zo hoor je vanmiddag in de Zomersessie van Adje, beats van Perry Mystique (in de UK beter bekend als Diztortion). Ook Reverse, waarmee Adje zijn debuutalbum 'Vossig'  maakte, zal op deze plaat te horen zijn. Een titel of releasedatum van het project blijft nog uit, maar Adje komt alvast langs bij 101Barz om een appetizer te geven van wat komen gaat.
Niet alleen Adje is vanmiddag te zien in deze Zomersessie. De legendarische Rotterdamse rapper U-Niq was ook aanwezig en schreef ter plekke een zestien voor de sessie van Adje. Adje en U-niq zijn vanmiddag te zien om 14.00 op je beeldscherm. Zorg dat je erbij bent!

Geschreven door Abe Jansen op de Haar

Meer over:

#magazine, adje
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.