Sfeerfoto van 101Barz

101Barz

Elke week nieuwe videos opyoutube

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's op YouTube.
101Barz

ARTIKEL: Adje is over de hele wereld te horen

4 sep 2020
  •  
leestijd 2 minuten
ADJE ART WS
Het is weer een nieuwe vrijdag dus tijd voor een keiharde sessie. Na al dit succes is grondlegger Adje bij ons langs gekomen in de studio om de boel op zijn kop te zetten. Vandaag om 14.00 gaan we in premiere op YouTube, dus wees erbij!

Recentelijk was Adje's stem over de hele wereld te horen. De track 'Coño' met Jhorrmountain werd door de producer Puri al uitgebracht in 2017, maar door TikTok is het de laatste paar maanden ontploft. Met 87.000.000 streams op Spotify en 42.000.000 views op YouTube heeft de track zelfs 'Cartier' van Dopebwoy ingehaald als meest gestreamde Nederlandse track. Ook Jason Derulo sprong recent op de remix.
Adje is een fixture in de Nederlandse hiphop en bewees dit met zijn laatste album 'BASE'. Samen met Roselilah maakte hij het album in 2018 en liet hij horen dat zijn signature stijl op elke beat toe te passen is. Adje werkt altijd met de top van de Nederlandse producers en ook Roselilah heeft inmiddels internationale samenwerkingen met 21 Savage en Lil Durk op haar naam staan. Ook een toen nog onbekende sor is te horen op deze plaat.
Vandaag de dag is Adje druk bezig met een nieuw album en ook op dit project zijn de producties weer van een hoog niveau. Zo hoor je vanmiddag in de Zomersessie van Adje, beats van Perry Mystique (in de UK beter bekend als Diztortion). Ook Reverse, waarmee Adje zijn debuutalbum 'Vossig'  maakte, zal op deze plaat te horen zijn. Een titel of releasedatum van het project blijft nog uit, maar Adje komt alvast langs bij 101Barz om een appetizer te geven van wat komen gaat.
Niet alleen Adje is vanmiddag te zien in deze Zomersessie. De legendarische Rotterdamse rapper U-Niq was ook aanwezig en schreef ter plekke een zestien voor de sessie van Adje. Adje en U-niq zijn vanmiddag te zien om 14.00 op je beeldscherm. Zorg dat je erbij bent!

Meer over:

,