101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Is dit het nieuwe begin van Ares?

  •  
28-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Ares doet vanaf nu alles zelf

Ares doet vanaf nu alles zelf

Het is weer vrijdag en dat betekent dat jullie je mogen verheugen op een nieuwe sessie die je door het weekend heen sleept. Ditmaal betreft het niemand minder dan Ares, de 22-jarige Oosterhouter die in het jaar 2012 de finale van ons programma 'The Next MC' wist te bereiken. Collega-rapper D-Double zou er uiteindelijk met de winst vandoor gaan, maar dat weerhield Ares er niet van om door te gaan.
Sinds zijn deelname aan het programma bracht de rapper tal van albums, EP’s en singles uit. Zijn sound werd, net als hijzelf, met het jaar volwassener en twee weken geleden was het tijd voor zijn meest volwassen plaat tot nu toe, 'Alice'. Dit is het eerste album dat hij onder eigen beheer uitbrengt. Voorgaande projecten bracht hij uit onder het label Top-Notch, maar met 'Alice' doet hij het allemaal zelf. Ares is niet alleen verantwoordelijk voor de vocalen op deze plaat, maar samen met zijn compagnon Dennis produceert en mixt hij ook alles zelf. Zelfs de videoclips en artwork zijn afkomstig van de twee heren uit Oosterhout. 
Zo schoten ze voor 'Rollercoaster Tycoon', het meest gestreamde nummer van 'Alice', een artistieke video. Zoals de meeste video's van Ares werd deze geschoten buiten Nederland voor de de juiste esthetiek. De jonge artiest bleef ook daarna niet stilzitten en vijf dagen na zijn album verscheen de tweede clip. Ditmaal betrof het de track ‘Gezegend’, die opmerkelijk genoeg slechts anderhalve minuut duurt en een rustige vibe met zich meebrengt.
Ook in de studio van 101Barz bleef Ares sinds de afronding van zijn The Next MC-deelname bezig. Vijf jaar geleden, tijdens de eerste keer dat hij in de booth stapte, verscheen een rustig ogende jongen. Wat echter volgde was een sessie van bijna vijf minuten vol met vurige bars. De laatste keer dat hij verscheen was één jaar geleden. Een meer volwassen geworden Ares was te zien in een Chelsea-shirt, maar nog altijd vulde hij een complete sessie met pure rap. 
Met een zesde sessie voor jullie in aantocht is er aan exclusieve muziek van Ares geen gebrek. Daarnaast kondigde de rapper op zijn Instagram kanaal al aan dat hij van plan is veel videoclips te maken voor de tracks op zijn album ‘Alice’. Eén ding is duidelijk: Ares is on fire and keeps going.
Stay tuned, stream het nieuwe album van Ares en beluister vanaf 16:00 uur zijn nieuwe studiosessie!

Meer over:

#magazine, ares
Delen: