101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Appelsap Fresh Music Festival kondigt nieuwe namen aan!

  •  
18-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Appelsap 17

So Fresh It Hurts!

Op 12 augustus wordt het Flevopark in Amsterdam weer omgetoverd tot Appelsap Fresh Music Festival en net zoals elk jaar kun je een hele dikke line-up verwachten. In de voorgaande jaren traden o.a. Fat Joe, Skepta, Ronnie Flex en Broederliefde op en daarnaast stonden er natuurlijk nog veel meer artiesten op het programma. Eigenlijk is de hele rapgame altijd aanwezig bij Appelsap en dat is dit jaar niet anders.
De eerste line-up werd in januari bekend gemaakt en toen werden de volgende artiesten aangekondigd: Lil Wayne, Dave, 67, Siobhan Bell, Jarreau Vandal, Kempi, Yung Nnelg, Vic Crezée, Fresku, MocroManiac, Pietju Bell, Woenzelaar, Killer Kamal, Braz, Mairo Nawaz, Kid De Blits en natuurlijk Rotjoch United. Vandaag voegt Appelsap daar nieuwe namen aan toe en dat zijn niet de minste. Je checkt er o.a. Bokoesam die vorige week zijn debuutalbum 'Solo' dropte en ook LouiVos, Jozo en De Fellas zijn aan de line-up toegevoegd. Verder komen er meerdere internationale artiesten langs zoals: Young M.A (US), J Hus (UK), Lunice (CA), 070 Shake (US) en Amy Becker (UK). Ook Lion Kojo en het artiestenduo Thomson & Ismael zijn aanwezig. De optredens kun je net zoals elk jaar op verschillende podia checken en dit jaar doe je dat bij de Main Stage, Noisey Stage, Boiler Room en Red Light Radio.  
Hoewel de line-up nu al heerlijk klinkt zijn we er nog niet want in de komende periode zullen er nog meer namen worden aangekondigd! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.