101Barz

Alle videos van Week 8

  •  
25-02-2019
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
brr

Met Ali B, Tads Thots, D-Double, 3Robi en meer

TADS THOTS x NARCO POLO – Niente Freestyle
Een paar weken geleden zette TADS THOTS zijn project ‘ANTI-FU’ online. Afgelopen week dropte hij ook de video van een van de tracks, ‘Niente Freestyle’ in samenwerking met NARCO POLO.
Yozef – Trapspot
Terwijl Yozef zich achter tralies bevind, dropt hij de track en video ‘Trapspot’. De track is door hem zelf geproduceerd, check het hierboven.
Djaga Djaga – 4 The Real
Djaga dropt weer een track van achter de tralies. Zijn broertje performt z’n bars in de video en onder meer Chivv, Broertje en meer Green Gang leden zijn in de video te zien. Check ‘m hierboven.
Bokoesam – Werk Aan De Winkel ft. Young Ellens, Jiri11 & Esko
Bokoesam zette vorige week de deluxe versie van zijn album ‘Nachtvlinder’ online met 5 extra tracks. Een van die tracks is ‘Werk Aan De Winkel’, waarvan hij al een preview gaf in zijn 101Barz sessie. Bekijk de video hierboven. 
Iliass – Mashaquil 2.0 Ft. Louivos & Mula B
In 2016 dropte Iliass zijn track ‘Mashaqil’ en afgelopen week zette hij de video van deel twee online. Op de track staan zijn labelgenoten Louivos en Mula B. Productie staat op naam van Teekay, bekijk de video hierboven.
Dani Apeldoorn – Spijt
Op de track ‘Spijt’ laat Dani zien wat hij kan. Een video met veel storytelling, openheid over zijn fouten en verleden. Zeker het checken waard!
Ali B – Sneaky Money Ft. Chivv & Boef
Ali B laat maar weer eens zien dat hij nog relevant is, de track begint met some real shit van Ali, waarna de beat switcht naar een meer hedendaagse track. De productie staat op naam van Jordan Wayne. Bekijk de video hierboven. 
Willem – Nike Slogan
Willem heeft net zijn nieuwe clip ‘Nike Slogan’ online gezet. Bekijk de video hierboven.
Jacin Trill – Mona Lisa Ft. Trobeats
Jacin is terug met een nieuwe track. Bekijk de nieuwe video van ‘Mona Lisa’ hierboven.
D-Double – Litty
D-Double is bezig met zijn nieuwe EP ‘Cash Fetisj’ en in aanloop dropt hij de track en video ‘Litty’. Bekijk de video hierboven.
Woenzelaar – Nachtwacht 
Woenzelaar was jarig en maakte daar net als Broertje daar gebruik van. Hij dropt de clip van ‘Nachtwacht’, check ‘m hierboven.
3Robi – Chouk Ft. 7Liwa
3Robi en 7Liwa werken samen voor de track ‘Chouk’. Check ook Mula B in de clip.
Broertje – Principes
Broertje was jarig en dropte daarom de video van zijn track ‘Principes’. Bekijk de video hierboven.
Momi – Begrip Ft. Melissa Lopes
Momi is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn nieuwe EP. Na drie andere singles is het vandaag tijd voor ‘Begrip’ met zangeres Melissa Lopes uit het Couture 33 kamp van Winne. 
Chip Charlez – Poging Nummer 1 Ft. Snelle
Snelle werkt samen met RAMG artiest Chip Charlez. Bekijk de video van ‘Poging Nummer 1’ hierboven.
Diplo – Dip Raar Ft. Bizzey & Ramiks
Diplo is bezig met een bijzondere move. De Amerikaanse producer werkt samen met meerdere artiesten uit Europa op zijn nieuwe ‘Europa’ EP. Ook met nederlanders dus, in dit geval Bizzey en Ramiks. Check de track hierboven.
TRAPMONEYBIGGIE – God Gave Me Swag Ft. Viccens & Kunch Sosa
De track is afkomstig van het ‘Limbabwe’ project, wat een samenwerking is tussen Slenterprise en VXF. Op de track zijn Viccens, Kunch Sosa en TRAPMONEYBIGGIE te horen, de productie staat op naam van Festus. Bekijk de video hierboven.
Yasz – Dom
Rotterdam Airlines artiest Yasz dropt zijn nieuwe video ‘Dom’. De track is geproduceerd door labelgenoot Yung Noodle. De clip is geschoten door MIKEJDB.
Philly Moré – Veertiende
De laatste keer dat van iets van Philly Moré hoorden, was op het album van Frenna. Vandaag is hij terug met een solotrack. Check de video van ‘Veertiende’ hierboven.
Amigo – Boos
Amigo heeft zijn nieuwe video ‘Boos’ online gezet.
Braz – Op de Maan
Braz zet zijn nieuwe video ‘Op de Maan’ online.
Glades – Maffia Ft. Lijpe & Soufiane Eddyani
Glades schakelt niemand minder dan Lijpe en Soufiane Eddyani in voor de track ‘Maffia’. De track is afkomstig van zijn nieuwe project ‘Onderscheiding’, dat afgelopen vrijdag uitkwam.
Auki – West Side Ft. Hef
Auki werkt samen met Hef op zijn nieuwe track ‘West Side’. Bekijk de video hierboven.
Gian – Rollin’ 
Johnny Ray en Eddie Dukan vormen samen het duo Gian en ze dropten drie weken geleden de track ‘Rollin’’ al. Nu hebben ze ook de video online gezet.
Lil MG – AMG SESSIE
Bekijk de nieuwe video van Lil MG hierboven. 
Dicecream – Papa Voor Je Zijn
Dicecream laat zien hoe gelukkig is met zijn kinderen. Bekijk de video hierboven.
Devi Dev – D-Double – Hopi Ke Wak Mi
Ganja-Inc heeft de nieuwe samenwerking van D-Double en Devi Dev online gezet. D-Double is hier voor het eerst in Papiamento te horen, gemixt met Nederlands.

Meer over:

alle, #magazine
Delen: