101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle videos van Week 6

  •  
11-02-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
fi

Met F.I, Sevn, JoeyAk, Mula B, Kingsize en nog veel meer

Equalz- Shopping Spree 
Equalz dropt hun eerste single van het jaar ‘Shopping Spree’. De track is geproduceerd door FRNKIE en de video is hierboven te bekijken.
Sevn Alias – Big Man Ft. Mula B & Trobeats 
Sevn dropte vrijdag twee tracks, een daarvan was ‘Big Man’ met Mula B, Trobeats op de beat. Sevn pakt dik uit met de video en gaat duidelijk voor een hit, check de viddy hierboven.
F.I x Vic9 x JoeyAK – Z.D.J.N.M.B
F.I dropte zijn album De Eerste en De Laatste afgelopen jaar. De rapper is terug met een nieuwe track + video. Voor ‘Z.D.J.M.B’ schakelt hij de hulp in van JoeyAK en Vic9. Hoewel de drie rappers over het algemeen bekend staan om hun harde tracks, hebben ze deze keer gekozen voor een rustigere vibe. Samen spreken ze Djaga Djaga toe voor steun in de rug. In de clip plannen ze zijn ontsnapping.
Crooks – Broertje
Het is lang stil geweest rondom Crooks, los van Barz4Barz en een aantal featurings.  Op de track laat hij zijn mening horen over zijn rol in de familie en het leven in de schaduw van Hef en Adje.
Yung Felix & Poke – Baby Momma ft. Bizzey
Het lijkt alsof Yung Felix niet kan stoppen met hits maken, zeker in combinatie met Poke. Alsof dat nog niet genoeg is, staat Bizzey ook op de track. Check de video inclusief meerdere baby momma’s hierboven.
Chivv x Diquenza – Ewa Ewa / Expose The Game
Er waren al lang geruchten rondom Chivv die een track zou maken over Lena. Daarnaast was Chivv de laatste tijd al bezig met het terug brengen van rap, en leverde al meerdere malen kritiek op de huidige situatie in de scene. In het tweede gedeelte van de video bind hij Armoo vast op een stoel en uit hij zijn mening. De track is geproduceerd door Diquenza.
Momi is hard aan het werk voor zijn volgende project. Afgelopen week dropte hij de single ‘Kleine Boy’, bijgestaan door niemand minder dan Lijpe. De video gaat over 2 kleine boys die een overval plegen, check het hierboven.
Djahboy – E-Klasse Ft. Mario Cash
Djahboy dropte twee weken geleden zijn EP ‘GRINDMODE’ uit. Zowel Mario Cash als Djahboy zetten al meerdere teasers online. Nu staat de video online, check ‘m hierboven.
Kingsize – Intro
Hoewel Kingsize al langere tijd geluid maakt binnen het Wilde Westen kamp, maakt hij zich nu klaar voor de release van zijn eerste solo album ‘LLDK’. De video is hierboven te checken. Het is Kingsize tijd om in de spotlight te stappen.
Digitzz – Ring
Digitzz dropte zijn project ‘OHMYFRO’ en voegt gelijk een video toe. De clip van de track ‘Ring’ is hierboven te bekijken.
Anu-D – Awilie
Veteraan Anu-D dropt de clubtrack ‘Awilie’. Check de video hierboven.
Jaiz – Ijskoud
Jaiz was al te zien in de laatste Barz4Barz en dropt vandaag zijn nieuwe single ‘Ijskoud’. Bekijk de video hierboven.
Iliass – RDM – ADM – DHG Ft. Bartofso & 3Robi
WW dropte deze week al de video van Kingsize ‘Intro’. Op deze track wordt Iliass bijgestaan door zijn labelgenoten Bartofso en 3Robi. De video is hierboven te checken.
Chip Charlez & Jairzinho – Bon Vibes
Na zijn sessie van dinsdag is Jairzinho te horen op de nieuwe track van Chip Charlez. Check de video van ‘Bon Vibes’ hierboven.
Manolo – Plofkraak ft. Lijpe
Manolo heeft zijn project ‘Born 2 Win’. Op het project stond ook de track ‘Plofkraak’ met Lijpe. De video is nu hierboven te bekijken.
Zwangere Guy – Funk ft. Selah Sue & Darrel Cole
Selah Sue en Darrel Cole zijn ingeschakeld voor de nieuwe track ‘Funk’ van Zwangere Guy. Zoals de naam van de track al suggereert, het is een funky vibe.
Xony – Hallo Ft. Jason Futuristic
Xony werkt hard aan zijn comeback en dropt weer een track en video. Op ‘Hallo’ wordt hij bijgestaan door Jason Futuristic uit het Rotterdam Airlines kamp.
Pepe – Astronaut
Nog een video uit België, Pepe dropt zijn clip ‘Astronaut’, via het EigenMakelij label. Check het hierboven.
Glades – ZME3 Ft. Ismo & 3Robi
DJ Glades werkt samen met Ismo en 3Robi voor de track ‘ZME3’. Check de video hierboven.
Gil & Megas – Het Gaat Beter
Het Tilburgse duo Gil & Megas droppen hun EP op 12 februari en in aanloop laten ze de video ‘Het Gaat Beter’ los.

Meer over:

video's, #magazine, weekend, 6
Delen: