101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 51 & 52

  •  
03-01-2019
  •  
leestijd 8 minuten
  •  
Thumb Terug Naar Toen

Clips van oa. Boef en Chivv

Tijdens voorbije twee weken verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Boef – Terug Naar Toen FT. Lijpe
Eerder verscheen de releaselijst al en daarop was Boef zijn nieuwe EP ‘93’ ook terug te vinden. Eén van de tracks die op zijn werk staat is ‘Terug Naar Toen’ in samenwerking met Lijpe. Beide heren besloten de track ook in een videoclip vast te leggen.


Chivv – Arrestatie
Voor Chivv van SBMG geldt hetzelfde. Ook hij bracht onlangs zijn EP uit, P.U.S.H., en daarbij hoort uiteraard ook een clip. Hij besloot de solotrack ‘Arrestatie’ te verfilmen.


Zwart Licht – Koningsdag FT. Winne
De volgende track is er een wie alweer een langere tijd uit is. Op het album ‘Bliksem’ van Zwart Licht werkte de heren samen met Winne op de track ‘Koningsdag’ en daarvan verscheen na enkele tijd ook de videoclip.


Broederliefde – Lost FT. Afrojack
In samenwerking met Afrojack dropte Broederliefde de track ‘Lost’ op hun album ‘We Moeten Door 2’ en daarmee is het nog niet klaar voor wat betreft de tune. Er werd een clip van geschoten en die staat nu online.


Poke – In Je Face FT. MocroManiac
Ook de volgende tune betreft een samenwerking, namelijk een featuring tussen Poke en MocroManiac. ‘In Je Face’ is de naam van de track en daarbij verscheen ook een videoclip.


Idaly – Fallin’ FT. SFB & Ronnie Flex
Idaly is druk bezig met het vormen van zijn debuutalbum en in aanloop daarnaartoe kon hij zijn fans niet met lege handen laten. Samen met SFB en Ronnie Flex bracht hij de track ‘Fallin’’ uit, waarbij ook een clip verscheen.


Snelle – Niet Met Mij
De volgende track is er een van Snelle. ‘Niet Met Mij’ is de naam van het nummer waarin hij zich richt op een dame. De track kwam met videoclip in kerstsferen.


Henkie T – Jealous Op Me Life FT. KM
Ook Henkie T verscheen weer met een nieuwe track. Eerder hoorden we ‘Spiderman’ van hem en nu ging hij een samenwerking aan met KM. De naam luidt ‘Jealous Op Me Life’ en daarvan werd ook een videoclip gemaakt.


Kempi – Answers FT. Ori & Getamilli
Zoals in de releaselijst al te zien was, voegde Kempi onlangs zes nieuwe tracks toe aan zijn album ‘CuraSaus’. Een daarvan was ‘Answers’ in samenwerking met Ori en Getamilli en daarvan verscheen ook meteen de clip.


Josbros – Tot De Dood FT. Sinnawavi
Op een zelf geproduceerde featuring met Sinnawavi is Josbros van Noah’s Ark te horen en ook te zien in een videoclip. De naam van de track is ‘Tot De Dood’.


Caza – Positie FT. Bizzey
Caza gaat na een samenwerking met Famke Louise alweer een nieuwe aan. Samen met Bizzey maakte hij de track ‘Positie’, waar ook een videosclip van verscheen.


Dodo – Aangenaam FT. BKO
De volgende clip is er een van Rotterdam Airlines. Dodo maakte in samenwerking met BKO de tune ‘Aangenaam’ en daarvan dook ook de clip op.


Juicc X Styn – Wake Up Sessie
Samen met producer Styn ging de Amsterdamse Juicc aan de slag voor een nieuwe track. ‘Wake Up Sessie’ is de uitkomst ervan en daarbij is ook een clip te zien.


DFG – Moonshine
Ook van het Zwolse DFG verscheen een videoclip. Op de EP ‘Kwijt’ was de track ‘Moonshine’ al te beluisteren, maar daarvan werd ook een verfilming gemaakt. Die uitkomst is nu te checken.
Kriss Kross Amsterdam, Maan & Tabitha – Hij Is Van Mij FT. Bizzey
Kriss Kross Amsterdam ging de samenwerking aan met Maan, Tabitha en Bizzey en daaruit kwam een emotionele track. De groep besloot ook de videoclip te schieten van de tune en de is nu te zien.


Jermaine Niffer – Risico’s
Op dezelfde dag dat Jermaine Niffer de track ‘Risico’s’ uitbracht was het ook meteen tijd voor de videoclip ervan. De video staat op het kanaal van Van Klasse en is nu dus te checken.


CashCity – Trap FT. Mario Cash & Louivos

Mario Cash startte zijn eigen label ‘CashCity’ en met hen maakt hij zich nu klaar voor hun eerste EP. Met ‘Trap’ dropte alweer de derde single en die werd ook verfilmd.
Kosso – Make Up Doos FT. Louivos
De volgende samenwerking betreft er een tussen Kosso en Louivos. Van de track ‘Make Up Doos’ dook ook een videoclip op en die is nu te checken.
F1rstman – Shakira
Kort geleden was F1rstman nog te horen met Aliyah, maar daarna heeft hij niet stilgezeten. Zijn nieuwste track betreft een solotrack, waarvan ‘Shakira’ de naam is.


KillahKeezy – Guns Klaar FT. Chey & Mellie

Na zijn eerdere track ‘Jug’ is KillahKeezy terug met nieuwe muziek. In samenwerking met Chey en Mellie verscheen nu de track plus videoclip ‘Guns Klaar’.DJ DYLVN & Hansie – Speling FT. Tabitha
In 2018 bracht DJ DYLVN zijn album ‘Chase’ uit en net voor de jaarwisseling kwam hij met een nieuwe tune. ‘Speling’ is de naam en die maakte hij in samenwerking met Hansie en Tabitha.
Marone – Spotlight FT. MennoBoomin & SXTEEN
Zoals in de releaselijst terug te vinden was, liet Marone, winnaar van FunX Talent, in 2018 zijn EP ‘Vibes’ los. Een van de tracks die daarop te horen is, is Spotligh met MennoBoomin en SXTEEN. Die track werd verfilmd en is nu te beluisteren en bekijken tegelijk.
7 A.R.T.S. – In A Flick
Het label 7 A.R.T.S. van R.Kay is druk bezig met het schrijven en maken van nieuwe muziek en daaruit voortkomend verscheen de track ‘In A Flick’ al. Ook Samira Harding en Marley Sharlena werkten mee aan de tune.
Johnson – Nek Je Die
Nadat we Johnson eerder konden horen op ‘Maneuver’ met Cry keerde hij terug met nieuwe muziek. Ditmaal was het een solotrack en die kwam uit onder de naam ‘Nek Je Die’.


Gotu Jim – Leuk (Remix) FT. Faberyayo & Abel
Gotu Jim, artiest onder het label ‘Burning Fik’ van Faberyayo bracht kort geleden zijn EP ‘Tweede Klas’ uit. Nu is hij terug met nieuwe muziek en wel met de remix van ‘Leuk’. Faberyayo en Abel staan ook op de track.


Hassenbaba – Praatjes Vullen Geen Gaatjes
De volgende videoclip in deze lijst is er een van de rapper Hassenbaba. Het was weer tijd voor nieuwe muziek van zijn kant en dat bracht hij met de track ‘Praatjes Vullen Geen Gaatjes’.


Rasta G – Mad FT. Xony & Dema G
Ook Rasta G bracht een nieuwe track plus videoclip uit voor de jaarwisseling en dat deed hij samen met Xony en Dema G. ‘Mad’ is de naam van de featuring.


Casey – Dominant
De vrouwelijke Casey timmert hard aan de weg. Na eerdere samenwerkingen met onder anderen Adje en Hef werd het nu weer tijd voor een solotrack met een video daarbij. ‘Dominant’ is de naam.


Angelo King – Gina FT. Bollebof & Diztortion
De volgende videoclip is een samenwerking tussen drie artiesten. Angelo King zocht Bollebof en Diztortion op en samen kwamen zij tot de track ‘Gina’.

Finest Sno – Zit Mooi FT. Latu
Op de dag dat de track zelf online kwam, volgde ook de videoclip van Finest Sno zijn track ‘Zit Mooi’. In samenwerking met Latu is hij te horen op de tune.


Fuego – Dollars FT. Ricosuave
De volgende videoclip in de rij kwam voort uit een samenwerking tussen Fuego en Ricosuave. ‘Dollars’ is de naam van hun nieuwe gezamenlijke werk.


Johnny 500, FMG & Stepherd – Tringeling
De titel van de volgende track luidt ‘Tringeling’. Het een track die Johnny 500 in samenwerking met FMG en Stepherd uitbracht.


Jalal Oba – OBA
Eerder hoorden we rapper Jalal Oba al op de track ‘Mama Mia’, maar het was alweer tijd voor de volgende. ‘OBA’ is de naam van de nieuwe track plus video waarop hij te horen is.


Memphis Depay – No Love
Niet alleen maakt Memphis Depay furore op het voetbalveld bij Olympique Lyon, ook is hij de laatste tijd druk bezig met het maken van muziek. Bij zijn laatste tune bracht hij ook een videoclip uit en die luidt ‘No Love’.


Lo-Bo – Karma
Niet lang geleden tekende Lo-Bo bij het label Avalon en bracht hij de track ‘Cocaïna’ uit. Daarbij bleef het echter niet, want nog in 2018 volgde ook ‘Karma’.


Lil Saint – Tetris
Ook Lil Saint kwam weer terug met nieuwe muziek. De naam van de tune is ‘Tetris’ en in de videoclip is Lil Saint terug te vinden met enkele dames.


Piet Jr. – Vlotte Jongen FT. Willem H
Op een beat van Esko zijn het ditmaal Piet Jr. en Willem H die met een nieuwe track met bijbehorende videoclip komen. ‘Vlotte Jongen’ is de naam van de tune.


Tastic – Coco Chanel
Kort geleden dropte Tastic zijn EP ‘Gevoelige Snaar’ en daarop verscheen onder andere de track ‘Coco Chanel’. Dat nummer besloot Tastic te verfilmen en de uitkomst daarvan is nu te checken.


Miigii – Ewa Bshatek
Ook in Noord-Brabant moet rap gerepresent worden. Vanuit Tilburg verscheen Miigii met nieuwe muziek en wel met de track ‘Ewa Bshatek’. Die tune kwam met videoclip.


Amigo – Is Dit Het Waard
Amigo kwam in november 2018 nog met de track en videoclip ‘Vakantie’, maar keerde in december terug met nieuw geluid. ‘Is Dit Het Waard’ is de naam van de tune, waarbij opnieuw ook een clip verscheen.


Timmy Swamp – Tandem
Ook Timmy Swamp is terug te vinden in de lijst van de nieuwste video’s. Hij bracht de tune ‘Tandem’ uit en de uitkomst is nu online te zien.


Dentalhon & Tisci London – Snelle Trapsesh
De laatste track in de lijst betreft een samenwerking tussen Dentalhon en Tisci Londen. Het tweetal kwam tot de track ‘Snelle Trapsesh’ en de track plus video is nu te checken.

Meer over:

#video, #magazine
Delen: