101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 50

  •  
17-12-2018
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
Thumb Vid Wk 50

Famke Louise en Ronnie Flex werken samen

Tijdens week 50 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Famke Louise – Alleen Door Jou FT. Ronnie Flex
De eerste video in deze lijst is er een van een nieuw Koppel binnen de game. Famke Louise en Ronnie Flex maken er geen geheim van samen te zijn en brachten de afgelopen week dan ook samen een track uit. ‘Alleen Door Jou’ is de naam van hun gezamenlijke kersthit.
Jonna Fraser & YOUNGBAEKANSIE – Come Thru
The next video is an old school one. Jonna Fraser en YOUNGBAEKANSIE gingen de samenwerking aan op de track ‘COME THRU’ en daarmee ga je terug naar de jaren ’90.
Jordan Miles, Lijpe & Adje – Invest
Ook de volgende track is een samenwerking. Samen met Lijpe en Adje bracht Jordan Miles de track ‘Invest’ uit, waarbij tevens een clip verscheen.
The Blockparty, Esko, Mouad Locos & Mula B – Huts Remix
De ‘Huts’-hype gaat nog even door. Nadat eerder de versie met Young Ellens, Chivv en JoeyAK te horen was, is Mula B nu degene die zijn Barz erop spit. Ook deze versie van ‘Huts’ kwam met videoclip.
Zefanio – Lifestyle FT. Josylvio
De volgende in de lijst betreft andermaal een samenwerking. Zefanio zocht Josylvio op en samen kwamen zij tot het nummer ‘Lifestyle’. Uiteraard kwam ook deze tune met een bijbehorende videoclip.
Henkie T – Spiderman FT. Dezz
Henkie T, een van de mannen van SBMG, bracht de voorbije week ook een nieuwe tune met bijbehorende clip uit. In samenwerking met Dezz kwam hij tot de track ‘Spiderman’.
Bokoesam – 2 uur FT. Jandro
Het volgende nummer is afkomstig van Bokoesam zijn album ‘Nachtvlinder’. De track ‘2 uur’, waarop hij samen te horen is met Jandro, besloot Bokoesam te verfilmen.
Fresku – Arme Zielen
Fresku brengt de eerste solotrack met clip erbij in deze lijst. De rapper uit Eindhoven brengt een old school gevoel op je beeldscherm met de videoclip van ‘Arme Zielen’.
Mr. Polska – Wildin’ FT. Gia Koka & Kid Tha 6
Nadat Mr. Polska zijn EP ‘De Sloper’ dropte, kwam er ook een videoclip mee. In samenwerking met Gia Koka en Kid Tha 6 werd de track ‘Wildin’’ verfilmd.
Ismo – Blijf Strijden
Van de kant van Ismo zit er een album aan te komen onder de naam ‘Gedachtegang’. In aanloop daarnaartoe dropte Ismo de afgelopen week alvast de videoclip van de track ‘Blijf Strijden’.
Kid de Blits – Controlla FT. Gio Latooy, Cartiez, Mafe & Def Major
De volgende clip is er een van Kid de Blits in samenwerking met Cartiez, Mafe, Def Major en YouTuber Gio Latooy. De naam van de track is ‘Controlla’. 
De Stad – Grinden In Designer FT. Chivv
De volgende track is een samenwerking tussen de nieuwe rapformatie De Stad en de al gevestigde naam Chivv. De naam van het nummer is ‘Grinden In Designer’ en dat komt in zowel de track als clip veelvuldig terug. 
LA$$A X Jozo – Bil FT. BKO
Tijdens voorgaande week kwamen ook LA$$A, Jozo en BKO met een nieuwe samenwerking naar buiten. Bij de track kwam ook een clip en de naam de tune ‘Bil’ zegt alles.
F.I. – Media (Remix) FT. Roscovitsch
De volgende track is er een gericht aan de media. F.I. gaat de samenwerking aan met Roscovitsch op de track ‘Media Remix’ en haalt daarbij uit naar fake news.
Paul Sinha – Niet Alleen FT. Tabitha
Tijdens week 49 bracht Paul Sinha zijn ‘Adem In’-EP uit en dan kan een clip uiteraeard ook niet uitblijven. Hij besloot de track ‘Niet Alleen’ te verfilmen, waarop hij samenwerkt met Tabitha.
7 A.R.T.S. Writerscamp 2 Footage - In a Flick FT. R.Kay & Samira Harding
Aanstaande vrijdag vindt de release plaats van het nieuwe album van 7 A.R.T.S., maar voordat het zover is eerst een videoclip. Er vond een schrijverskamp plaats en daaruit rolde onder andere de promo 'In a Flick'. Good old R.Kay werkt erin samen met Samira Harding en de video is nu te checken.
Skinto – Woodie FT. Drummakid
Onder de naam ‘Woodie’ brachten ook Skinto en Drummakid tijdens de voorbije week de videoclip van hun featuring uit en die is nu te checken.
S10 & Jayh – Hoop
S10 is hard bezig met haar carrière en daarom verscheen ook vorige week weer een clip van haar. Nadat ze eerder ‘Storm’ uit had gebracht, was het toen tijd voor ‘Hoop’ in samenwerking met Jayh.
Finesselande – Hennessy
Eerder dit jaar verscheen van Finesselande zijn album ‘The Wealth Is Yours’ en daarvan verscheen de voorgaande week nog een clip. ‘Hennessy’ is de naam.
King Yagri – Shooters
Een maand geleden was het de track ‘Bricks’ nog die verfilmd werd door King Yagri en nu is het tijd voor Shooters. De rapper werkt solo op de plaat.
Yangfashiongados – Stout
Ook de volgende track plus videoclip is er een van een rapformatie. De heren van Yangfashiongados kwamen de voorbije week met de clip van hun track ‘stout’. 
Donnie – Knalplanga
De man van de hype rondom de ‘snelle planga’ strikes again. Nadat eerder de track ‘Knalplanga’ uitkwam, was het vorige week ook tijd voor de clip. Wat een knalplanga is? Gewoon een vuurwerkbril.
Kingsta – Vast in een Mo
Ook de drop van Kingsta’s clip ‘Vast In een Mo’ was vorige week. De track is afkomstig van zijn EP ‘Niet op Aarde’.
ACMT – Dagen
De rapformatie ACMT dropte vorige week ook een van hun clips. De naam van de verfilmde track luidt ‘Dagen’.
LangeSjaak – Niet Genoeg FT. Suzet Lichel
LangeSjaak werkte recent samen met Suzet Lichel en ook daarbij werd een videoclip geschoten. De uitkomst kwam de afgelopen week online onder de naam ‘Niet Genoeg’.

NakeyG – Hella Do FT. TysonHG
De volgende videoclip kwam voort uit een samenwerking tussen NakeyG en TysonHG. De naam van de track is ‘Hella Do’.
Green Cabin – Old Ways
Onlangs bracht Green Cabin de track ‘Old Ways’ al uit, maar nu verschijnt de tune met beeld. De track verschijnt met de drop van hun EP ‘GC Tape Vol. 2’ in het vooruitzicht.

Meer over:

#video, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.